Samsung rozbaluje olympijskou edici Galaxy S7 Edge. Čekáte výrazné změny?

Samsung začátkem července představil olympijskou edici své modelu Galaxy S7 Edge. Již při oficiálním představení bylo jasné, že se bude jednat o speciální, a tudíž i o regionálně omezenou verzi, což bylo potvrzeno v samotné oficiální tiskové zprávě. 

Telefon tak bude nakonec uveden pouze v Brazílii, Číně, Německu, Jižní Koreji a v USA. Pro každou zemi bude připraveno přes 2016 kusů, každý z nich pak bude označen přesným pořadovým číslem. Přestože Galaxy S7 Edge Olympic Games Edition, jak zní oficiální název, bude jen nepatrně upravenou verzí „sériově“ vyráběného modelu, určitě stojí za to podívat se na změny v designu a hlavně v softwarové části.

Samsung si proto připravil video, na kterém rozbaluje toto speciální edici Galaxy S7 Edge. Na videu mj. uvidíte, že barevná zvýraznění se objevují i v použitém systémovém schématu. Za zmínku ale stojí také základní balení, které se „přetvoří“ na praktické pouzdro k přenášení.

Speciální olympijská edice Galaxy S7 Edge je po přepočtu naceněna zhruba na 23 tisíc korun.

Diskuze (2) Další článek: Chystaná vlajková Xperia uniká na fotkách: nový hranatý design, USB-C konektor

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Systémové schéma, Samsung Galaxy s, Galaxy s, Sam, Edge +, Oficiální název, Výraz, Olymp, EDI, GAL, Olympic Games Edition, Samsun,