Samsung SM-G930 má být nástupcem Galaxy Round

Twitterový účet @Upleaks publikoval informaci o tom, že Samsung připravuje model s označením SM-G930. Nový přírustek by měl doplnit připravovaný Galaxy S6 (SM-G920) a Galaxy S Edge (SM-G925).

Klepněte pro větší obrázek
Účet @upleaks dnes informoval novém připravovaném Samsungu...
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
...Phonearena se domnívá, že by se mohlo jednat o nástupce Samsungu Galaxy Round (preview zde)

Server Phonearena ale odhaduje, že by se mělo jednat o nástupce Samsungu Galaxy Round (SM-G910), což byl model se zakřiveným Super AMOLED displejem z dob Galaxy Note 3, který se k nám do prodeje nakonec nedostal. Je tedy možné, že Samsung 1. března v Barceloně přestaví spolu s Galaxy S6 a S Edge i variantu s ohnutým displejem do boků, dále by mělo dojít k představení hodinek s kruhovým displejem či k oznámení tabletů řady Galaxy Tab S2.

Diskuze (29) Další článek: Vyšla aktualizace BlackBerry OS 10. Přináší novinky a lepší výdrž

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Samsung Galaxy Tab S2 9.7, Samsung Galaxy Round, Samsun, Round, Galaxy Round