Samsung ukázal nová sluchátka. Máme pro vás fotografie a koncové ceny

Samsung na svém stánku v Barceloně ukázal i dvojici nových sluchátek pro mobilní zařízení. Kabelová přinášejí modul s aktivní redukcí šumu, bezdrátová zase můžete bez následků ohnout.

Mimo tabletů Galaxy Tab S3Galaxy Book a nové generace brýlí Gear VR s ovladačem ukázali jihokorejci i dvojici nových sluchátek.

Samsung Flex Headphones míří zejména ke sportovcům, můžeme je brát jako nástupce Level Active. Místo obyčejného kabelu jsou sluchátka navzájem propojena pružným „mostem“. Poté co sluchátka sevřete v dlani a pustíte, vrátí se opětovně do původních rozměrů. Sluchátka komunikují s telefonem přes Bluetooth, to je ale vše, co víme. Samsung se k nim na svém stánku nijak blíže nevyjadřoval.

Podařila se nám alespoň zjistit koncová cena, která by se měla pohybovat okolo 79,99 USD, což řádově odpovídá dvěma tisícům Kč.

Samsung Advanced ANC Headset jsou složena z modulu k aktivní digitální regulaci šumu a z přívodního kabelu potaženého textilií. Součástí sluchátek je i samostatný modul s tlačítky k regulaci hlasitosti a pro přeskakování mezi skladbami. Sluchátka redukují okolní šum velmi výrazně, po nasazení špuntů do uší neuslyšíte prakticky nic, jen přehrávanou hudbu. Zvukové ukázky sice byly poměrně jednotvárné, ovšem na první dojem hrají tato mobilní sluchátka dostatečně kvalitně a snesou srovnání se sluchátky výrobců zaměřených na audio.

Cena Samsung Advanced ANC Headset bude 149,99 USD, což v přepočtu dělá částku okolo 3 800 Kč.

Váš názor Další článek: Nový Samsung Gear VR konečně přichází se samostatným ovladačem

Témata článku: Samsung, , , , , , , Foto, Fotograf, Sam, Vaš, Skladba, Samsung Galaxy Book, Nejlepší tablet, Galaxy Book, Samostatný modul, Nov, Pro +, Přívodní kabel, Sluch, F +, Úkaz, První dojem, Samsun, Koncová cena,