Samsung ukazuje, k čemu slouží fitness náramek Smart Charm

Poněkud v tichosti na český trh v půli května vstoupil jednoduchý fitness náramek od Samsungu s označením Smart Charm. I přesto, že je náramek na trhu již přes měsíc, moc se o něm nehovoří. Svou vinu na tom nese zřejmě to, že se na trh v první vlně dostala pouze růžová barevná varianta, která je pro pánské osazenstvo tou nejméně atraktivní barvou. Dodávky univerzální černé či bílo-zlaté se pak očekávají až koncem července.

Co od tohoto jednoduchého náramku očekávat, napoví video umístěné výše. Samsung v něm ukazuje první krůčky při spárování i základní funkčnost náramku, který k upozorňování na notifikace využívá jednu ze tří barev vestavěné diody. Mimo to slouží náramek k tomu, aby zaznamenával váš pohyb během dne, a veškeré získané informace následně synchronizuje s připojeným smartphonem. Absence displeje bude mít navíc pozitivní vliv na výdrž baterie.

Samsung Charm se na českém trhu prodává za 999 Kč.

Diskuze (2) Další článek: HTC nabídne svou nadstavbu Sense na jiné Androidy. Testování už začalo

Témata článku: Samsung, , , , Sam, Úkaz, F +, Osazenstvo, Samsun, Jednoduchý fitness, Připojený smartphone, FIT, Základní funkčnost, SMA, Fitness +, Náramek, Fitness náramek, Upozorňování, Pozitivní vliv, Fitness, CEM