Samsung vydal novou verzi hudebního skladatele Soundcamp

Samsung včera vydal novou verzi aplikace Soundcamp, která slouží u smartphonů řady Galaxy S ke skládání a mixování hudby. Recenzi Soundcampu jste si u nás mohli přečíst loni v březnu, od té doby se však již mnohé změnilo. Aplikace je ale stále postavena na stejných základech, využívá režim Profesionálního Audia, který na Androidu minimalizoval zvukovou latenci.

Nejnovější verze vám na úvodní obrazovce nabídne sadu nástrojů, a po výběru prvního můžete začít nahrávat první stopu vaší skladby. Mimo klavíru, bicích a nahrání vlastního hlasového projevu se zde nově objevuje syntetizér, Looper (hudba z dílčích částí ve smyčkách) a hned dvě elektrické kytary. Hrát můžete jednotlivé noty nebo rovnou celé akordy.

Klepněte pro větší obrázek
Úvodní stránka aplikace Soundcamp s výběrem nástrojů

K Soundcampu existuje i celá řada doplňkových modulů, které stáhnete z Galaxy Apps. Základní aplikaci Soundcamp si však můžete stáhnout přímo z Google Play. A pokud jste již v Soundcampu něco vytvořili, nebojte se o vaše „výtvory“ podělit v diskusi pod článkem.

Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (6) Další článek: Mapy.cz se naučily plánovat trasu v lese i na polňačce

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S7, Sklad, Sound, Samsun, Hud, Úvodní stránka, Výtvor, Noty, Stejný základ, Soundcamp, Skladatel, Dílčí část, Hudební skladatel, Sam, Nov, Klavír