Samsung začal v ČR prodávat Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge

Úderem dnešní dvanácté hodiny spustil ve svých značkových prodejnách v Praze (OC Paladium, OC Nový Smíchov) a v Brně (OC Olympia) prodej svých nových vlajkových modelů - Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Díky dopředu oznámeným prodejním akcích se u zmíněných prodejen stály fronty již od rána.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung zahájil prodej Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge na značkových prodejnách v Brně a v Praze

Prvních 40 zákazníků, kteří si na prodejnách pořídili Galaxy S6 nebo S6 Edge získalo voucher na příslušenství v hodnotě dvou tisíc korun. Ostatní návštěvníci prodejen se moli zúčastnit výběru jedné ze 120 obálek, v šesti čekala výhra smartphonu Galaxy S6, ve zbývajících byl umístěn lístek do kina na 2D film The Avenger s 2. Podmínkou předání výhry bylo „oběhnout“ kolečko po prezentačních sekcích smartphonu Galaxy S6.


Oživeno 12:05: Před prodejnou v OC Palladium čeká zhruba 60 lidí, v Alze v Holešovicích je zhruba již 120 lidí, ovšem do fronty stále přibývají další.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Fotografie z prodejny Alza v Praze - Holešovicích a také z pražského OC Palladium

Samsung brand shop z Brna hlásí frontu zhruba devadesáti zájemců.


Oživeno 13:45: Takto to vypadalo na prodejně Samsung v OC Palladium. Hned první příchozí s číslem 1 měl šťastnou ruku a vyhrál Galaxy S6.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Fotografie z prodejny Samsung z OC Palladium
Diskuze (43) Další článek: ČTÚ si pohlídá jednostranné změny operátorských smluv

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Z, Samsung Galaxy s, OC Olympia, Samsun, Pro +, Lístek, Edge +, Pražské oc, OC palladium, OC Nový Smíchov, Smíchov, GAL