Samsung začne v červnu prodávat příslušenství řady X Line Friends

Samsung začne v červnu na vybraných trzích po celém světě prodávat nové příslušenství pro modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. Až tak „nové“ ale samotné příslušenství nebude, protože se bude víceméně jednat pouze o „rebranding“ stávajícího příslušenství na motivy postaviček Line Friends. A samotné příslušenství, jako takové, by se mohlo zalíbit zejména dětem.

Samsung tedy pokračuje v tradici rebrandingu příslušenství, zatím naposledy se jednalo o Battery Packy, které byly pomalovány ohroženými zvířecími druhy. Nová edice Samsung X Line Friends bude zahrnovat Battery Packy pro Galaxy S7 (5 200 mAh), ochranné kryty a také stojánkové bezdrátové nabíječky.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung v červnu nabídne speciální edici příslušenství s postavičkami Line Friends

Cena příslušenství je zatím neznámá, ale odhadujeme, že bude stejná, jako v případě „čistého“ příslušenství bez postaviček.

Diskuze (1) Další článek: Instant apps: Aplikace, které se místo instalace streamují

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, F +, Nová edice, Sam, Červ, Postavička, Samsun, Friends, Zvíře, Rebranding, Pro +