Samsung změnil logo na Galaxy S6 aneb jak poznáte první várku

Samsungy Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge už za sebou mají dvě revize. První várka telefonů, které se dostaly do prodeje v prvních týdnech, je označována jako Revize 1. Poznáte to podle loga nad displejem, ve kterém je každé písmeno obehnáno zvýrazněním. Modely, který se dostaly do prodeje o něco později jsou značeny jako Revize 2, poznáte je podle jednoduchého loga Samsungu nad displejem, ve kterém chybí ono zmiňované zvýraznění.

Klepněte pro větší obrázek
Změna loga je patrná u zlaté varianty Galaxy S6

V redakci máme Galaxy S6 Edge se zvýrazněním a Galaxy S6 bez zvýraznění, osobně se nám líbí první varianta, protože je logo vzhledem okolní barvě výraznější, na druhou stranu je to tak malý detail, že byste jej při běžném porovnání obou telefonů vedle sebe snadno přehlédli. Přidáme ale ještě jeden drobný poznatek, model z první revize má subjektivně tvrdší klávesu Home, pro její stisk je třeba vynaložit trochu větší sílu, u modelu z druhé revize je stisk o něco jemnější.

A jak je to u vás? Máte S6/S6 Edge s ohraničením loga na čelní straně nebo bez něj?

Zdroj: Phonearena

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (1) Další článek: Hopin taxi: objednejte si „tágo“ přes aplikaci

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Var, Změna loga, Jak, Sam, Logo, Poznatek, Samsung Galaxy s, GAL, První varianta, Galaxy s, Malý detail, První várka,