Samsung zřejmě nedopatřením ukázal Note 8 v teaseru na Exynos 9 [oživeno]

Souboj s úniky informací je často jako boj s větrnými mlýny. A ten už možná Samsung vzdal, protože se na Twitterovém účtu Samsung Exynos (možná nedopatřením?) objevil lákací příspěvek na čipset Exynos 9. A v něm si zahrál i telefon, jehož  nemůžeme vzhledově přiřadit nikam jinam, než k připravovanému Galaxy Note 8.

Jistě, na pravém boku zatím chybí zamykací tlačítko, což může znamenat jen nevhodně ořezanou grafiku. Povšimněte si třeba zubatého levého horního rohu telefonu...

Telefon na grafice působíce více „hranatějším“ dojmem a všímáme si také užší lišty nad displejem, ve které je umístěno čidlo okolního osvětlení, čidlo pro přiblížení k displeji, selfie kamerka, reproduktor a zřejmě i skener očí. Ten debutoval u Galaxy Note 7, ovšem jeho skutečná premiéra se nakonec uskutečnila až u letošních modelů řady Galaxy S8 (recenze zde). Další výraznou změnou jsou rohy displeje, které nejsou zakulacené, takže pro pero S Pen bude k dispozici celá plocha displeje i na zahnutých hranách.

Samsung by měl Galaxy Note 8 představit již 23. srpna v New Yorku.

Podívejte se na naše první dojmy z loňského Galaxy Note 7:

Zdroj Twitter


Oživeno 15.7. 10:30: Na tomto Twitterovém účtu se objevila grafika, na které má být zvěčněn Galaxy Note 8 z přední strany. Domníváme se, že wallpapery jsou vztaženy k barevným variantám, při pohledu zleva se bude zřejmě jednat o modrou (Coral Blue), stříbrnou (Arctic Silver) a šedou (Orchid Grey). Stejně jako u „es osmiček“ bude přední u všech verzí černá, ve které se „schovají“ všechna čidla v rámečku nad displejem.

Klepněte pro větší obrázek
A toto by měl být náš první pohled na tři barevné varianty Samsungu Galaxy Note 8
Diskuze (9) Další článek: Povedené vozítko: Koncepční rover NASA vypadá jako Batmobil

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Coral Blue, Příspěvek, Nedopatření, Čidlo, Letošní model, Loňský Galaxy, Připravované galaxy, Úkaz, Note, Zamykací tlačítko, Připravovaný tabletofon, Celá plocha, Mé Galaxy, Sam,