Skleněný Alcatel Shine Lite se trochu zpozdí, ale aspoň bude levnější

Alcatel pro letošní podzimní sezónu mnoho novinek připravených nemá. Jeho smartphonové portfolio stojí na modelech Idol 4/4S, které doplňuje několik zástupců střední třídy Pop a základní třídy Pixi. Jeden nový smartphone ale přece jen očekáváme. Na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně představil Alcatel skleněný smartphone nižší třídy Alcatel Shine Lite. Ten se měl v původním termínu dostat do prodeje na český trh už v těchto dnech, nakonec ale bude mít mírné zpoždění.

Čínský výrobce vynahradí delší čekání o pětistovku nižší cenou, která by měla začínat na 4 999 Kč. Do prodeje přijde zhruba v polovině listopadu zlato-černá a celobílá verze. Smartphone vyniká precizní konstrukcí s kovovým rámem a skleněnými zády. V dané kategorii nebývá samozřejmostí ani čtečka otisků a přední blesk u fotoaparátu. Nadprůměrná je také kapacita baterie, která činí 2 460 mAh.

Diskuze (2) Další článek: Xiaomi Mi Note 2 přinese prvotřídní výbavu a duální fotoaparát

Témata článku: Alcatel, , , , , Alcatel Idol 4, Alcatel Idol 4s, Alcatel Shine Lite, Přední blesk, Lít, Původní termín, ASP, A/B, Smartphonové portfolio, Skleněný smartphone, Letošní podzim, Lit, Lite,