Smartphony s Windows možná nejsou mrtvé. HP má pracovat na levnější variantě Elite X3

Smartphonů postavených na platformě Windows 10 Mobile je v současnosti jako šafránu. Kromě doprodejových Lumií 550, 650, 950 a 950 XL jsou na tuzemském trhu pouze tři modely od Aceru (M220, M330, Jade Primo) a dlouho slibované HP Elite X3, které ale u většiny prodejců stále ještě nebylo naskladněno.

Klepněte pro větší obrázek

Právě HP se má stát jedním z významnějších producentů Windows telefonů, když sám Microsoft prozatím tuto svoji aktivitu utlumil na neurčito. Podle informací portálu drwindows.de se chystá levnější varianta modelu Elite X3, která už nebude určena pro korporátní zákazníky, ale pro koncové spotřebitele.

Podrobnosti o výbavě zatím chybí, ale předpokládá se, že půjde o zařízení na úrovni střední nebo vyšší střední třídy s procesorem Snapdragon šestistovkové řady, podporou funkce Continuum, které má být kompatibilní s příslušenstvím k vlajkovému modelu Elite X3. Datum uvedení novinky není v tuto chvíli známo.

Diskuze (105) Další článek: Sevenhugs je ovladač na všechno. Stačí ukázat na přístroj

Témata článku: HP, , , , , , HP Elite x3, Eli, Vybavený mobil, Win, Korporátní zákazník, Wind, Windows!, Var, Elite, SMA, Funkce continuum, Doprodej, Producent