Spekulace: Samsung ukáže „es osmičky“ až v dubnu v New Yorku

Delší dobu se hovořilo v souvislosti s „es osmičkami“ o veletrhu MWC v Barceloně, podle posledních spekulací to však vypadá na změnu. Jihokorejský výrobce zřejmě příští rok nepředstaví svou další iteraci řady Galaxy S v únoru v Barceloně, jako v případě modelů řady Galaxy S6 a Galaxy S7, ale připraví pro „es osmičky“ samostatnou představovací akci. 

Klepněte pro větší obrázek
V roce 2013 představil Samsung v New Yorku svůj model Galaxy S4, bude na stejném místě v příštím roce představeno i duo modelů řady Galaxy S8?

Jedná se však zatím stále o spekulace, i když mají pocházet přímo z Globálního strategického meetingu, který probíhal v centrále Samsungu v Jižní Koreji. A podle něj by měl Samsung představit „es osmičky“ až v dubnu v New Yorku. Žádný přesný termín ale podle zdroje znám ještě není.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Fanouškovský koncept Samsungu Galaxy S8. Jak se vám líbí?

Via Naver

Diskuze (11) Další článek: Noční směny i stovky brigádníků, aneb jak e-shopy bojují s Vánocemi

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Samsung Galaxy S8, Přesný termín, Samsun, LSD