Spotify je nově k dispozici i pro hodinky Samsung Gear S2 a Gear S3

Na hodinky Samsung Gear S2 a Gear S3 (recenze zde) byl počínaje dnešním dnem zveřejněn klient Spotify, který neslouží k ničemu jinému, než k ovládání přehrávání hudby v připojeném smartphonu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Spotify na Gear S3, ovládání přehrávání hudby a nastavení

Spotify můžete nainstalovat přes aplikaci Gear Manager ze sekce Galaxy Apps. Aplikace Spotify se vám poté zobrazí hned v prvním informačním banneru. A pokud ne, je třeba jí manuálně vyhledat. Protože aplikace funguje primárně jako jakýsi prostředník, je třeba, abyste na vašem smartphonu měli nainstalovanou verzi Spotify pro Android, která je k dispozici ke stažení na Google Play. Alternativně může streamování hudby probíhat rovnou přímo do hodinek přes Wi-Fi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Procházení playlisty a výběr populárních skladeb

Rozhraní aplikace pro hodinky je jednoduché, přehrávání z telefonu můžete pozastavit nebo přeskočit na další skladbu. A to, buď tlačítkem, nebo otočením lunety. Z dalšího nastavení je k dispozici ještě náhodné přehrávání, opakování skladeb či jejich uložení do oblíbených. Z hodinek můžete navíc procházet i předpřipravené seznamy skladeb a pouštět je přímo na smartphonu.

Váš názor Další článek: Pozor na aktuální update pro Xiaomi. Zablokuje telefon. Poradíme, jak jej oživit

Témata článku: Samsung, , , , Spot, Gear s, Samsun, Nov, Streamování hudby, Gear, Sam, Hod, Pro +