Stoupnete si do fronty na Honor 6? Zvládnete od počítače

Stát fronty před obchodem, to je fenomén týkající se jen těch nejúspěšnějších smartphonů. Hodlá se mezi ně zařadit i Honor 6, ale protože se prodává pouze na internetu, je i jeho fronta virtuální. Vzniká na microsite www.ForTheBrave.cz, je s ní spojený pokus o vytvoření světového rekordu v nejdelší virtuální frontě a soutěž. Na webu uvidíte i počet telefonů, které jsou momentálně v ČR k dispozici (za posledních 24 hodin se však počítadlo nepohnulo). 

Klepněte pro větší obrázek 
Asi to bude o fous pohodlnější, než trávit noc na chodníku! ;-)

Principem soutěže je poskytnout pořadateli kontaktní údaje, nahrát do virtuální fronty fotku sebe sama s „do strany nataženou pravou rukou“, tu pak sdílet na sociálních sítích a splnit úkol, který přijde e-mailem. Vyhrát můžete jeden Honor 6, tucet Honorů 3C a desítky kusů příslušenství (Bluetooth reproduktory, „bondovky“ a externí akumulátory značky Huawei). Soutěž probíhá v šesti soutěžních kolech odteď do konce ledna 2015. Kompletní pravidla najdete zde.

Klepněte pro větší obrázek 
Pozor, Honor 6 je v soutěži jen jeden, hlavně se budou rozdávat nižší modely 3C a příslušenství.
Diskuze (5) Další článek: Vodafone v listopadu: balíčky od 1 Kč, novinky i slevy

Témata článku: Honor, Huawei, , , , , Honor 6, Honor 6 Plus, Hon, Tucet, Externí akumulátor, F +, Kontaktní údaj, Počítač, Sto,