T-Mobile mění splátky, nově bez zálohy a na všechno

Od února mění T-Mobile podmínky splátkového prodeje. Nově půjde na splátky zakoupit jakékoli zařízení z jeho nabídky, výběr doby splácení operátor stanovil na 6, 12 nebo 24 měsíců (doposud si mohl zákazník dobu zvolit), ale hlavně zrušil nutnost skládat zálohu, což uleví zejména novým zákazníkům. Místo zálohy uhradí zákazník první splátku jako akontaci, jejíž výše je odvislá od kupovaného zařízení i typu smluvního vztahu.

Klepněte pro větší obrázek
Jak vypadají splátky u konkrétních modelů najdete na webu T-Mobilu, splátky lze nově nastavit na 5, 11 nebo 23 měsíců (obr.: t-mobile.cz)

Druhá splátka se již hradí v rámci faktury stejně, jako tomu bylo dříve, přičemž splátky se rozpočítají na základě akontace a zvolené doby splácení. I nadále zůstává v platnosti zvýhodnění stávajících zákazníků, kteří mohou u vybraných zařízení složit akontaci ve výši pouze jedné koruny. Pro stávající zákazníky má T-Mobile také lepší základní cenu na vybrané přístroje. V únoru jsou to například iPhony.

Prodej na splátky je podmíněn prodloužením nebo uzavřením nové smlouvy na dobu určitou. Nakupovat lze přes všechny prodejní kanály, tedy i přes eShop. Zatímco dosud se tato forma prodeje týkala jen mobilních telefonů a vybraných zařízení, nyní se bude vztahovat již na všechny mobilní přístroje v nabídce operátora. Současně u této skupiny produktů dojde k ukončení prodeje s dotovanými cenami a s podmínkou minimálního měsíčního plnění.

Diskuze (12) Další článek: Meizu MX3: cizinec s obří pamětí [videotest]

Témata článku: , , , , Mobil, MOBI, T Mobil, Splacení, Žal, Mobil m, T - Mobil, Nov