T-Mobile o víkendu odstaví zákaznické systémy. Nepůjde nastavovat služby

T-Mobile přesně po měsíci připravil na nadcházející víkend další z plánovaných odstávek zákaznických systémů, které potřebuje aktualizovat. Údržba systémů proběhne od pátku 10. března 2017 19:00 hodin do ranních hodin neděle 12. března 2017.

Síťové služby, jako je volání, posílání SMS/MMS nebo mobilní data, nebudou odstávkou nijak dotčeny a vše bude fungovat jako obvykle. V provozu bude také dobíjení a aktivace nových předplacených Twist karet.

Omezeny budou zákaznické systémy a nebude možné nastavení služeb – to se týká samoobsluhy i aplikace Můj T-Mobile, telefonní zákaznické linky i prodejen. Asistenti budou poskytovat pouze základní informace a zpracovávat požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty nebo krádeže.

Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, innogy Mobil a PREmobil), rovněž značky Kaktus. T-Mobile doporučuje provést nastavení nebo aktivaci služeb do pátečního odpoledne.

Diskuze (2) Další článek: Spekulace: kódové označení Notu 8 a modelové označení „oživeného“ Notu 7

Témata článku: , , , , , Blokace, Nadcházející víkend, T Mobil, System, Zákaznický systém, Innogy, Víkend, ODS, Předplacený twist, Zak, Zákaz, Nastavení služeb, Páteční odpoledne, MOBI, Základní informace, Mobil, T - Mobil, Systém