T-Mobile oslavuje 20 let. O víkendu bude rozdávat data zadarmo

Pro T-Mobile je letošní rok ve znamení oslav. Firma si připomíná 20 let působení na tuzemském trhu – v září 1996 spustil svou síť jako druhý český operátor předchůdce T-Mobilu Paegas. A na oslavu svého kulatého výročí připravil operátor dárek pro své zákazníky – o nadcházejícím víkendu budou moci zdarma využívat mobilní data.

Od pátku 30. září od 22:00 do pondělí 3. října do 2:00 hodin bude možné v aplikaci Můj T-Mobile zdarma navýšit datový FUP limit o 1 GB. Výhodou je, že po vyčerpání dat bude možné limit bezplatně navýšit i opakovaně, až to až do pondělní druhé hodiny ranní. Potom je třeba data spotřebovat do konce zúčtovacího období (u každého zákazníka končí jinak), jinak propadnou.

Pro zákazníky, kteří dosud internet v mobilu nepoužívají, připravil T-Mobile zdarma denní datový balíček Internet na 1 den, který platí 24 hodin a má symbolický FUP 25 MB. Také tento dárek bude možné aktivovat opakovaně – tomto případě nikoli po vyčerpání dat, ale po uplynutí 24 hodin. Denní balíček se aktivuje na uvítací stránce přímo po zapnutí aplikace internetového prohlížeče v mobilu.

Nabídka je určena pouze pro rezidentní zákazníky (tzn. paušální zákazníky se smlouvou na svoje rodné číslo nebo předplacenkáře) a fyzické osoby podnikatele (tj. zákazníky se smlouvu na svoje IČO). Nabídka není určena pro zákazníky na Smlouvu významného zákazníka či Rámcovou smlouvu, zákazníky využívající tarify Internet bez drátu, Pevný internet bez drátu a tarify M2M.

Diskuze (17) Další článek: Blass prozrazuje tajemství Googlu. Toto je smartphone Pixel a nový Chromecast

Témata článku: , , , , MOBI, Pevný internet, Zúčtovací období, T - Mobil, Mobil, Rezidentní zákazník, Datový fup, Nadcházející víkend, Denní balíček, Data, Fyzické osoby, Zákazník využívající, Uplynutí, Kulaté výročí, Rodné číslo, Let, Víkend, T Mobil