T-Mobile plánuje odstávku služeb na druhý únorový víkend

T-Mobile oznámil plánovanou odstávku zákaznických systémů, která proběhne v termínu od 20 hodin 10. února do půlnoci 13. února 2017. Cílem odstávky je zaktualizovat a zrychlit obslužné systémy. Výpadek se bude týkat pouze zákaznických služeb, nikoli sítě jako takové. Volání, SMS i data budou fungovat bez omezení.

Během odstávky budou mít zájemci v omezené míře možnost aktivovat data v ČR i v zahraničí, proto operátor doporučuje v případě potřeby nastavit tyto služby včas dopředu. V rámci odstávky nebude možné přijímat a realizovat požadavky typu aktivace nových služeb či změny v nastavení přes samoobsluhu Můj T-Mobile, hlasový automat ani SMS kódy, včetně případné deaktivace služeb nebo výměny SIM karet.

V omezeném provozu budou fungovat rovněž Zákaznická centra a Značkové a Partnerské prodejny. Asistenti budou moci poskytovat pouze základní informace a zpracovávat požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty nebo krádeže. Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, Mobil.cz, RWE Mobil a PREmobil) a jeho vlastního virtuála Kaktusu.

Diskuze (2) Další článek: Bude Nokia „androidí Apple“? První nový model Nokia 6 se prý vyprodal za minutu

Témata článku: , , Víkend, Základní informace, UNO, T - Mobil, Únor, Plán, Druh, SMS kód, Mobil, PLA, Zákaznický systém, MOBI, T Mobil, ODS, Deaktivace, Blokace