T-Mobile se pochlubil, jak roste jeho „mobilní samoobsluha“. V listopadu v ní začíná rozdávat internet

Můj T-Mobile je mobilní samoobsluha – aplikace, která vám umožní nastavit si služby, aniž byste čekali, až se dovoláte na infolinku. Před dvěma lety ji v říjnu použilo 77 tisíc, loni už to za stejný měsíc bylo 177 tisíc a letos v říjnu si appku pustilo 321 tisíc lidí (celkem dva milióny návštěv).

Klepněte pro větší obrázek
S aplikací pro hodinky Android Wear na první pohled uvidíte, jakou část FUP limitu už jste vyčerpali.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Ukázka aplikace na Apple iOS a Androidu.

Co je v „appce“ za poslední rok nového? Dostala se také na displej hodinek platformy Android Wear, zjednodušilo se přihlášení pro více čísel (v aplikaci zobrazí všechna čísla pod jeho smlouvou), přibyla mapa pokrytí a prodejen. Operátor podle četnosti seřadil činnosti, kvůli kterým uživatelé do aplikace chodí: Na prvním místě je Bleskový přehled, následují widgety, dokup datového limitu, platba vyúčtování a dobíjení kreditu pro Twist.

Klepněte pro větší obrázek
Rozdělení uživatelů podle pohlaví.
Klepněte pro větší obrázek
Věkové rozdělení uživatelů aplikace Můj T-Mobile.
Klepněte pro větší obrázek
Počty stažení od spuštění aplikace do konce října 2016 podle jednotlivých platforem.
Android • Apple iOS • Windows Mobile
Klepněte pro větší obrázek
Novinkou je soutěž pro uživatele aplikace, operátor každý měsíc rozdá 10 × 3 GB mobilních dat. Stačí se zúčastnit tipovací soutěže, uživatelé se na ni dostanou přes menu nebo kliknutím na tento banner.
Diskuze (13) Další článek: Samsung si může oddechnout, aféra #DetoNote značce příliš neublížila

Témata článku: , , , , , , Stejný měsíc, MOBI, Jak, Samoobsluha, Mapa pokrytí, Mobil, Sam, T - Mobil, Uživatel aplikace, T Mobil, Listopad