T-Mobile Vánoce: neomezené volání a extra dotace

Vánočních vábniček je hodně: neomezené volání na rok, slevy na paušál, extra dotace na smartphony. Stačí podepsat a výhody jsou vaše.

Po roce jsou za dveřmi opět Vánoce a mobilní operátoři si brousí drápy na nerozhodné zákazníky, kteří nemají smlouvu na dobu určitou, nebo by bylo možné si je opětovně uvázat. Jako první přináší svou trošku do mlýna T-Mobile, jeho trumfem je volání zdarma v síti, mobily s extra dotací a slevy na paušály i volání na předplacené kartě. Nabídka platí od 1. listopadu.

Tou nejzajímavější nabídkou bude pro mnohé jistě volání zdarma do sítě T-Mobile, jako dárek ho dostanou všichni stávající uživatelé tarifů S námi 390, 590 a 790. Stačí jen odeslat aktivační SMS ve tvaru VANOCE na telefonní číslo 4603 a splňujte-li podmínku využívaného tarifu, volání zdarma je vaše.

Klepněte pro větší obrázek 
Součástí reklamní kampaně bude „trenér Zadar Volanič“

Rok volání či 30% sleva za úpis

Ale pozor, kdo se nově upíše či prodlouží smlouvu s některým z těchto tarifů, bude mít neomezené volání do vlastní sítě na celý rok. Pro zákazníky, kteří sáhnou po tarifech S námi 990, 1 490 či 3 290, které mají volání do vlastní sítě zdarma už v základu, má operátor připravenu 30% slevu na paušál po celou dobu trvání úvazku – tedy na 24 nebo 36 měsíců.

Klepněte pro větší obrázek
Stačí podepsat smlouvu a můžete volat do aleluja

T-Mobile myslí i na ty zákazníky, kterým dosluhuje telefon, či prostě chtějí něco nového. O Vánocích tak extra „zadotuje“ Samsung Galxy Mini 2, HTC Desire X, HTC Desire C a Samsung Galaxy S II. Vánoční vyšší dotace platí jen za podmínky, že si zákazník zvolí některý z tarifů S námi a přidá si balíček internet v mobilu.

Pro představu: HTC Desire C s minimální měsíční útratou (MMP) 500 Kč stojí běžně 3 199 Kč. S internetem započítaným do MMP bude operátor nabízet přístroj za 1 199 Kč a stávající zákazníci dostanou cenu ještě o pětistovku nižší, tedy 699 Kč.

O Vánocích si polepší i Twistaři, v rámci programu „Našim za dobití“, mohou získat volání do všech sítí za 2,50 Kč za minutu až do 31. ledna 2013. V rámci hesla nechci slevu zadarmo ale musí zákazník dobít kredit. Při dobití alespoň za 300 Kč získá zákazník nižší minutovou sazbu na čtyři týdny, dobití za méně než tři stovky znamená levnější volání na týden.

Klepněte pro větší obrázek
Tarify T-Mobile S námi. Do konce října na ně operátor dává 30% slevu

Ale pozor, pro získání výhody je třeba ještě před dobitím odeslat SMS ve tvaru NASIM SAZ na číslo 4603. Hovory budou účtovány sazbou 2,50 Kč/min do 31. ledna 2013, poté bude cena činit 3,50 Kč/min. Za „dvě pade“ budou automaticky volat ti, kteří si koupí novou Twist kartu.

Chcete slevu na internet? Podepište...

O Vánocích sleví T-Mobile také mobilní internet. Kdo uzavře smlouvu během trvání akce, bude mít 25% slevu na paušál po dobu trvání smlouvy. Akce platí jmenovitě pro tyto tarify: Internet na cesty Standard, Internet na cesty Premium, balíčky 2v1 a Internet Komplet. Například za Internet na cesty Standard (FUP 3 GB) v balíčku 2v1 tak zákazník zaplatí 187 Kč měsíčně.

Nakonec se podíváme na nabídku pro podnikatele a malé firmy, kteří využívají služby T-Mobilu. V listopadu jim operátor zašle dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč na nákup telefonu či datového zařízení u T-Mobile, nebo u partnera Comfor. Slevu lze ale využít jen při uzavření nové smlouvy na dobu určitou. Pokud podnikatel zvolí tarif Grand v síti nebo Grand do všech sítí, ušetří 30 % z měsíčního paušálu po celou dobu trvání smlouvy. Navíc i živnostníci mohou využít 25% slevy na datové paušály Internet na cesty (včetně balíčků 2v1) a Internet Komplet.

Uvažujete-li o nabídce T-Mobilu, vše si dobře rozmyslete. Slevy výměnou za úpisy by se totiž nemusely vůbec vyplatit, jelikož český telekomunikační trh se mění (ač je to k nevíře) a v příštím roce určitě ceny klesnou. Může přijít 4. síťový operátor a opět velmi pravděpodobně vznikne několik nových virtuálních operátorů. Tím úplně prvním bude už brzy Blesk Mobil, takže třeba už za rok touto dobou budou ceny někde jinde…

Diskuze (31) Další článek: Vertu Signature Zirconium: tvrdý jako diamant

Témata článku: , , , , , , HTC Desire, HTC Desire C, HTC Desire X, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Mobil, Dot, T - Mobil, Trvání akce, Dotace, T-Mobile Vánoce, Neo +, Neo, Volání, Datové zařízení, Dárkový poukaz, MOBI, T Mobil