Takto vypadá Olympijská edice Samsungu Galaxy S7 Edge

Dřívější spekulace se potvrdily, Samsung připravuje speciální olympijskou variantu modelu Galaxy S7 Edge pro nadcházejí Olympijské hry v Rio de Janeiru. Ty budou probíhat v termínu 5. - 21. srpna, přičemž Samsung má tuto speciální edici představit 2. srpna v New Yorku. U příležitosti představení nového tabletofonu Galaxy Note 7.

Klepněte pro větší obrázek
Olympijská edice Samsungu Galaxy S7 Edge

Jak bude nová Olympijský edice Galaxy S7 Edge vypadat, informoval Evan Blass na svém Twitteru. Jihokorejci přepracovali černou variantu, která je doplněná dalšími barvami. Mřížka reproduktoru i proužek okolo domovského tlačítka jsou žluté, zvýraznění okolo fotoaparátu a snímače srdečního zase dostala modrou barvu. Ve stejné barvě je vyvedeno i olympijské logo na zadním skleněném krytu. Hrátky s barvami pokračují i na stranách, zelené regulátory hlasitosti doplňuje oranžové zamykací tlačítko.

Via Twitter

Diskuze (3) Další článek: Nemáte LTE? T-Mobile vám prozradí, zda vysílač postaví

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, GAL, Olympijské hry, Samsun, EDI, Sam, Galaxy s, Edice, Edge +, Takt, Olymp, Śamsungu Galaxy, Samsung Galaxy s