Tesco Mobile v novém: bezkokurenční ceny a nová kampaň

Necelý rok po svém startu němí Tesco Mobile svou nabídku i vizuální styl. Má v plánu změnit myšlení lidí, kteří často chápou virtuální operátory jako druhotné poskytovatele mobilních služeb. Jako jeden ze tří největších MVNO v tuzemsku chce Tesco Mobile dále výrazně posílit svou pozici na trhu. Pomoci mu k tomu má nová reklamní kampaň lákající na cenu volání 1,25 Kč za minutu, levná data a volání do vlastní sítě zdarma. Hlavními hrdiny jsou reální klienti a jejich životní příběhy a heslo: „Buďte si blíž“.

Klepněte pro větší obrázek
Chcete mít co vidíte na obrázku? Stačí mít Clubcard a dobíjet každý měsíc
Klepněte pro větší obrázek
Pozor, u Tesco Mobile stále platí, že rychlost po vyčerpání datového limitu zůstane na 200 kb/s

Jako příklad uvádí virtuál následující porci služeb: 70 minut do všech sítí. 50 SMS, 150 MB dat a volání a SMS do vlastní sítě zdarma za 200 Kč měsíčně.

Tesco Mobile má nový ceník platný od 26. února, rozhodujícím faktorem, který přináší výhodu v podobě dvojnásobného kreditu, platí pro držitele věrnostní karty Clubcard. Dvojnásobný kredit při každém dobijí vám operátor garantuje po celý rok 2014, jelikož ale nabízí volnost předplacené karty, není třeba se obávat jakýchkoli závazků či smluv na dobu určitou. Nový web operátora najdete na stejné adrese tescomobile.cz, ceník platný od 26. února stáhnete odtud (PDF).

Diskuze (60) Další článek: Samsung prezentoval nové příslušenství k hodinkám a S5 [MWC]

Témata článku: , , , , , T - Mobil, MOBI, Rozhodující faktor, Tesco, Mobil, Nov, T Mobil, Nová kampaň, Tesco Mobil, Platný ceník, Necelý rok