Ukazuje patent Samsungu možný vzhled skládacího Galaxy X?

Již dříve jsme vás informovali, že Samsung příští rok představení hned pět „vlajkových modelů“. V první polovině roku se má jednat o Galaxy S8 a S8 Edge, ve druhé pak (po posunutí číselného označení) o Galaxy Note 8 a Galaxy Note 8 Edge. V průběhu roku má dojít k představení očekávaného modelu s označením Galaxy X, což má být tablet, který složíte do podoby smartphonu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung si patentoval skladatelné mobilní zařízení s nabíjecím konektorem v kloubu. Je pravděpodobné, že z tohoto patentu rámcově vzejde i připravovaný skladatelný tablet Galaxy X

Jak by zařízení mohl z principu vypadat, ukazuje nedávno zveřejněný patent Samsungu, který byl podán v listopadu loňského roku. Na patentu je patrné zařízení, které lze „zlomit“ vejpůl a složit. Použitý displej je tedy ohýbací, mírná nevýhoda vězí v nabíjecím konektoru, který je umístěn v kloubu. Při nabíjení zařízení by tedy nebyl přístupný displej.

Samotný patent ale spíše vidíme jako možný nástin toho, jak by mohl připravovaný Galaxy X vypadat. Očekáváme, že Samsung problematické umístění konektoru ještě zváží, navíc ještě vyvstává otázka nad tím, zdali se bude jednat čistě jen o skládací tablet, nebo zda půjde po svém složení zařízení použít i jako běžný smartphone.

Via PatentlyMobile

Diskuze (7) Další článek: Asus ukázal nové přenosné zbraně proti Applu a Microsoftu

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 8.0, Samsung Galaxy Note 8.0 16GB 3G, Samsung Galaxy Note 8.0 32GB 3G, Samsung Galaxy Note 8.0 32GB Wi-Fi, Samsun, Galaxy x, Sklad, Běžný smartphone, Skládací galaxy, Číselné označení, Úkaz, GAL, Zveřejněný patent, Vzhled, Použitý displej, Sam,