Už za měsíc: Apple představí nové iPady a vypustí OS X Yosemite

Apple má hektické babí léto, nedávno se pochlubil novými iPhony, které se rávě dnes začínají prodávat. K tomu Apple Watch, platební služba Apple Pay... Podle informací webu DailyDot tím ale jablečné šílenství neskončí, update prý čeká také řadu iPad.

Další tiková konference by se měla odehrát 21. října, a představené mají být verze tabletů iPad Mini (třetí generace) a iPad Air (šestá generace). Z říše divočejších spekulací pochází informace, že Tim Cook představí také třetí velikost iPadu. Vzhledem k tomu, že už se firma pustila do velikostních experimentů s klíčovým iPhonem, to nezní jako žádné sci-fi. Podle starších spekulací však přerostlý tablet s úhlopříčkou 12,9" přijde až po novém roce.

Klepněte pro větší obrázek 
Dočkáme se třetího rozměru? O ilustraci se postaral web MacRumors

Právě na této akci by měl Apple mezi lidi vypustit finální verzi počítačového OS X Yosemite (10.10), který je momentálně k dispozici ve veřejné beta verzi. Až s ním se otevře jedna z nejatraktivnějších novinek v iOS 8, totiž spolupráce iOS zařízení s počítači Mac (tak jak ji podrobněji popisuje článek na Živě.cz).

Diskuze (60) Další článek: Na iPhone 6 čekaly davy velké jako nikdy dříve

Témata článku: Apple, , , , Apple iPad Air, Apple iPad Air 128GB 4G, Apple iPad Air 128GB Wi-Fi, Apple iPad Air 16GB 4G, Apple iPad Air 2, Apple iPad Air 2 128GB LTE, Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi, Apple iPad Air 2 16GB LTE, Apple iPad Air 2 64GB LTE, Apple iPad Air 2 64GB Wi-Fi, Apple iPad Air 32GB 4G, Apple iPad Air 32GB Wi-Fi, Apple iPad Air 64GB 4G, Apple iPad Air 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini, Apple iPad mini (2. generace), Apple iPad mini (2. generace) 128GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 16GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB Wi-Fi,