Vodafone má nabídku pro lidi nad 60 let. Levnější tablet s daty nebo výhodnější tarif

Vodafone představil novou nabídku pro zákazníky nad 60 let. Vybírat mohou mezi zvýhodněným tabletem s datovou SIM kartou nebo tarifem kombinujícím volné minuty, SMS a datový limit. Na výběr je paušální podoba tarifu i předplacená karta.

Klepněte pro větší obrázek

Tabletová nabídka zahrnuje Vodafone Tab Speed 6 s mobilním internetem v objemu 4 GB dat na měsíc. Při pořízení stojí tablet 1 Kč, zbytek se platí ve 24 měsíčních splátkách po 80 Kč. K tomu si Vodafone účtuje 249 Kč měsíčně za datový paušál při dvouletém úvazku. Sleva na tablet proti okamžité koupi za plnou cenu činí zhruba 1 650 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Vodafone Tab Speed 6

Tarifní nabídka obsahuje 50 volných minut do všech sítí, neomezené SMS v síti a 50 MB dat za 100 Kč měsíčně při dvouletém úvazku. Při pořízení tarifu se platí jednorázový poplatek 377 Kč. Minuta hovoru nad rámec jednotky činí 3,49 Kč/min a SMS do jiných sítí 1,51 Kč. Operátor k tomuto tarifu nabízí slevu 500 Kč na smartphone Vodafone Smart Prime 7.

Předplacená karta nabízí neomezené volání v síti Vodafonu za 74,25 Kč měsíčně, cena volání na vybraná 4 čísla je 1,90 Kč a na ostatní čísla 3,49 Kč. SMS vychází na 1,90 Kč.

Diskuze (9) Další článek: O2: „Změnu FUP doporučil ČTÚ.“ ČTÚ: „Je to lež“

Témata článku: , , Vodafone Smart, Vodafone Smart Prime 7, Tarif, Minuta hovoru, Voda, Tarifní nabídka, Let, Tab, Tab S, Pro +, Lid, Datový paušál, Cena volání,