Acer představil podzimní novinky. Má i tripleSIM

Acer rozšiřuje portfolio smartphonů na českém trhu o čtyři nové modely. Jeden z nich zvládne pojmout rovnou tři operátorské SIM karty.

Acer na tiskové konferenci pro české novináře představil podzimní portfolio smartphonů určených pro tuzemský trh. Novinky jsou celkem čtyři a v těchto dnech se postupně dostávají do prodeje. Vlajkovou lodí zůstává již dříve představený Liquid Jade, doplňují jej nižší modely Liquid E700, Liquid Z500 a Liquid Z200. Acer pokračuje v tradici nabídky cenově velmi konkurenceschopných smartphonů s podporou více SIM karet. Smartphony Aceru seženete na volném trhu, se žádným z operátorů se výrobce na prodeji zatím nedohodl.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Rodina podzimních novinek Aceru na českém trhu

Acer Liquid Z200: barevný základ

Základním modelem podzimní nabídky se čtyřpalcovým TN displejem (480 × 800 bodů) se stává Acer Liquid Z200. Je určen pro nenáročné uživatele, kterým nabídne dvoujádrový procesor MT6572M od MediaTeku s taktem 1 GHz, 4 GB vnitřní paměti a 512 MB RAM. Foťák s rozlišením 2 Mpx nemá automatické ostření. Vestavěná baterie má kapacitu 1 500 mAh. Acer Liquid Z200 je designově i výbavou příbuzný k dosluhujícímu modelu Liquid Z4. Prodává se v provedení pro dvě SIM karty v černé a bílé barvě za 1 990 Kč. Později přibude i žlutá, růžová a modrá varianta.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Acer Liquid Z200 má designově blízko staršímu modelu Liquid Z4

Acer Liquid Z500: levný pětipalec

Model Liquid Z500 jsme měli možnost prohlédnout si už na veletrhu IFA v Berlíně. Navazuje na jarní model Liquid Z5, který z nabídky výrobce zmizí. Novinka disponuje 5" HD IPS displejem, 8Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením a čtyřjádrovým procesorem MediaTek s taktem 1,3 GHz. Pro uživatele je připraveno vnitřní 4GB paměťové úložiště, k chodu aplikací poslouží 1 GB RAM. Vestavěná baterie má kapacitu 2 000 mAh. Smartphone s Androidem 4.4 KitKat je v prodeji jako dualSIM v černé a šedé barvě za 3 990 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Záda Aceru Liquid Z500 zdobí důmyslná textura, která zároveň brání ulpívání otisků

Acer Liquid E700: s velkou baterií a pro tři SIM

Velmi zajímavým modelem z podzimní kolekce je Acer Liquid E700. Jeho výbava je hodně podobná vlajkovému modelu Liquid Jade, je však zabalena do obyčejnějšího těla. Prakticky smýšlejícímu uživateli však smartphone nabídne baterii s kapacitou 3 500 mAh a také ojedinělou funkci tripleSIM (podpora tří operátorských SIM karet). Smartphone obsahuje 5" HD IPS displej, čtyřjádro MediaTek s taktem 1,3 GHz, 16 GB vnitřní paměti, 2 GB RAM, 8Mpx fotoaparát a blesk také pro přední kameru. Acer Liquid E700 se prodává v bílé a tmavě červené barvě za 5 490 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Acer Liquid E700 je prvním oficiálně distribuovaným smartphonem pro tři SIM na českém trhu

Acer Liquid Jade: stylový oblázek

U modelu Liquid Jade se Acer soustředil hlavně na jeho provedení. Sympaticky zaoblené tělo měří v pase 7,5 mm a příjemně se drží v ruce. Designu ustoupily některé tradiční prvky smartphonů Acer, například tlačítko Rapid. Do útlého těla se vešla baterie s kapacitou 2 100 mAh. Hlavní fotoaparát má rozlišení 13 Mpx, zbylé parametry včetně 5" IPS HD displeje s technologií Zero Gap pro lepší čitelnost na slunci a menší odleskovost jsou stejné jako u modelu Liquid E700. Telefon podporuje funkci dualSIM, místo druhé SIM můžete dát přednost paměťové microSD kartě. Trochu zamrzí, že ani aktuálně nejvyšší model Aceru nepodporuje LTE, výrobce počítá s uvedením prvních LTE modelů po novém roce. Acer Liquid Jade zakoupíte v černé nebo bílé variantě za 6 990 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Acer Liquid Jade má jako jediný z nových modelů lesklá záda
Diskuze (16) Další článek: Tablet s Intelem za „dvojku“: GoClever Insignia 700 Pro

Témata článku: Acer, , , , , Acer Liquid, Acer Liquid E700, Acer Liquid Jade, Acer Liquid Z200, Acer Liquid Z4, Acer Liquid Z5, Acer Liquid Z500, Podzim, #beautiful, Simply, Nov, Distribuovaný smartphone, Zajímavý model, Jarní model, TRI, Pře, Novinky, Ace,