Alcatel One Touch 997D: dvě jádra, dvě SIM [video]

Alcatel přichází na náš trh se svým nejvyšším zástupcem. Model One Touch 997D je dvoujádro s Androidem 4.0 a poradí si se dvěma SIM.

Touha uživatelů po lépe vybaveném dualsim smartphonu bude vyslyšena v následujících týdnech, kdy se začne prodávat chytrý Alcatel One Touch 997D. Nejen že to je nejvyšší model v celém portfoliu tohoto čínského výrobce, ale v současnosti je to dualsim s nejlepší výbavou, jaký můžete oficiální cestou na českém trhu sehnat. Podpora dvou SIM karet probíhá na bázi dualSIM standby, což znamená, že v pohotovostním stavu jsou na příjmu obě čísla, jakmile ale začnete s jedním telefonovat, druhá SIM karta se odpojí a na daném čísle budete po dobu volání nedostupní. Alcatel OT-997D zároveň patří mezi cenově dostupná dvoujádra, prodávat se začne za 6 tisíc korun.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Alcatel One Touch 997D
rozměry a hmotnost: 130 × 68 × 11,0 mm, 143 g
displej: 4,3", kapacitní TFT LCD, 480 × 800, 217 PPI
sítě: GSM, 3G
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi none, Bluetooth null, GPS
paměť: 4 GB, microSDHC (32 GB), RAM: 1 GB, baterie: 1 800 mAh
procesor: Mediatek MT6577 (2× Cortex-A9, 1 GHz, 45nm)
operační systém: Google Android 4 (Ice Cream Sandwich)
fotoaparát: 8MPx, video, autofocus, blesk
26 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Diskuze (31) Další článek: Snapseed je zadarmo pro iOS i Android. Díky, pane Google

Témata článku: Alcatel, , , , , , Alcatel One Touch 997D, One Touch,