Garmin Vívomove: Krokoměr ve fraku a s roční výdrží

Také chcete, aby vaše chytré/fitness hodinky dobře vypadaly? Typicky sportovní Garmin chce k tématu také něco říct a představuje Garmin Vívomove.

Co se chytrých funkcí týče, jsou na chvostu firemního portfolia. Už jsme si ale zvykli, že to není špatně, někdo to tak zkrátka chce, protože na revanš dostane dlouhou výdrž baterie a v tomto případě reprezentativní design.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Tři provedení (Sport, Classic a Premium), každé ve svou barvách a řada dokoupitelných pásků.

Funkce jsou opravdu jednoduché. Všimněte si v ciferníku dvou obloukových ukazatelů. Ten černý představuje procentuální plnění denního cíle v počtu kroků. Červený ukazuje, jak dlouho už sedíte, aniž byste se pohnuli – když dosáhne vrcholu, zavrní a dá vám znamení, že byste se aspoň na chvíli měli zvednout ze židle a projít se.

Pak je zde jednoduchý monitor spánkové aktivity. A to je všechno. Hodinky můžete synchronizovat s aplikací Garmin Connect Mobile, ale jde jen o předání fitness dat. Žádné notifikace, žádný budík. Výměnou dostanete roční výdrž baterie. A to je hodně i na poměry „těch hloupějších“ chytrých hodinek.

Dostupnost a české ceny ještě neznáme, ale neměli bychom být daleko od evropského e-shopu. Tam slibují dodání během 5 až 8 týdnů (tedy někdy na přelomu června a července) a ceny vypadají takto:

  • Garmin Vívomove Sport (černá/bílá, silikonový sportovní pásek):
    170 eur, tedy asi 4 600 Kč
  • Garmin Vívomove Classic (černá/bílá, kožený pásek):
    220 eur, tedy asi 6 000 Kč
  • Garmin Vívomove Premium (ocel/ ocel ve zlatém odstínu, kožený pásek):
    300 eur, tedy asi 8 100 Kč
  • náhradní pásek sportovní: 30 eur, tedy asi 800 Kč
  • náhradní pásek kožený: 60 eur, tedy asi 1 600 Kč
Diskuze (3) Další článek: Xiaomi Mi4: Loňská vlajková loď padá na senzačních 3 890 Kč

Témata článku: , , , Denní cíl, Chvost, Vivomove, Easter, Kožený pásek, Židle, F +, Krok, Vivomove Sport, Garmin Connect,