Je to Motorola, ale není to X-Phone. Uniká model XT912A

Jedna spekulace tvrdí, že se jedná o prototyp posledního Nexusu, který byl nakonec stopnut a místo toho jej pro Google vyrobila společnost LG Electronics. Podoba je vcelku jasná, použité materiály pokulhávají. Ta druhá říká, že jde o model, který bude představen zároveň s bájným X-Phonem, ovšem bude se jednat o zařízení na vrcholku střední třídy. To anebo něco úplně jiného je Motorola XT912A, kterou zachytili na videu a podrobně vyfotili redaktoři serveru Tinthe.vn ve Vietnamu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Motorola XT912A: Povedený předek, odfláknutá záda. Velká čočka fotoaparátu, chybějící spoušť. To vše pod nadvládou čistého Androidu 4.2 Jelly Bean. Bude se někdy prodávat, nebo jde jen o prototyp? (foto: Tinthe.vn)

Nejzajímavější na tomto modelu je čistý Android ve verzi 4.2 Jelly Bean, výsledek odkoupení Motoroly společností Google. Další známé parametry tohoto smartphonu jsou 4,7" displej s rozlišením 720 x 1280 bodů, Procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 2 GB operační paměti, grafika Adreno 320 a baterie s kapacitou 2000 mAh. Z této nadílky by se dalo soudit, že by toto zařízení nakonec do prodeje jít mohlo. Pokud se tomu tak v této podobě stane, zamrzí zejména obyčejná plastová záda, která v kontrastu se zaoblenou přední stranou a u hran zahnutým krycím sklem nevypadají vůbec dobře.

Diskuze (12) Další článek: Samsung Galaxy S IV: vše, co zatím víme [souhrn]

Témata článku: Motorola, , , , Předek, Nen, Mode, Phone, Motor, Poslední nexus, Model X, Motorol, Model,