Kingston G3: pomocník digitálních nomádů [recenze]

Mobilní čtečka SD karet a USB disků, powerbanka a bezdrátový router v jednom. Třetí generace zařízení MobileLite od Kingstonu je zase o něco lepší.
Kapitoly článku

Pokud potřebujete dostat data z paměťové karty nebo flash disku do telefonu či tabletu, nemusí to být úplně jednoduché. Ne každé zařízení podporuje USB OTG a počítač nemusí být vždy po ruce. V takový okamžik nastupuje mobilní čtečka, která obsah těchto médií zpřístupní mobilním zařízením přes Wi-Fi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kingston MobileLite Wireless G3 je již třetí generací tohoto zařízení. Už od první verze má funkce čtečky paměťových karet a USB disků, a díky vestavěné baterii (abyste nemuseli při každém použití hledat elektrickou zásuvku) poslouží i jako powerbanka. Druhá generace přidala klasický síťový konektor, abyste internetovou konektivitu, kterou MobileLite umí zprostředkovat připojeným zařízením, nemuseli chytat jen ze vzduchu.

Plusy:

  • Dvoupásmová Wi-Fi
  • Dlouhá výdrž, funkce powerbanky
  • Přehledná aplikace, snadné používání

Minusy:

  • Delší doba nabíjení
  • Minimum nastavení
  • Vysoká cena verze Pro

Poslední generace přináší stejně jako ta předchozí nárůst kapacity baterie a dvoupásmovou Wi-Fi. Kromě verze G3 můžete koupit ještě dražší variantu Pro, která má navíc 64GB vnitřní úložiště a o něco větší kapacitu baterie.

Témata článku: , , , , , Xiaomi Mi5, Xiaomi Mi5 64GB, Digit, Přehledná aplikace, Primární funkce, Štítek, Přejmenování, Poslední generace, Dlouhá výdrž, Amper, Vzorek, Výchozí stav, Adresa, Funkce powerbanky, Nabíjecí microusb, Základní příslušenství, Nabíjecí doba, Měřidlo, Pomocník, Řazení,