LG na MWC 2015: jen představení představeného

LG na MWC 2015 v Barceloně vystavuje spoustu novinek. Čtveřici smartphonů a dvoje chytré hodinky. Jenomže všechno představilo minimálně týden dopředu.

Jihokorejské LG jako již tradičně ukázalo všechny svoje trumfy již před samotným veletrhem. Půlhodinová tisková konference nepřinesla nic nového a kromě vyzdvihování kladů prohnutého LG G Flex 2 tak LG jen ukazovalo, proč zrovna jejich telefony a hodinky jsou právě ty nejlepší. Veškeré působení značky se tak v Barceloně omezí jen na předvádění produktů zákazníkům. Především hodinky od LG ale mají co nabídnout.

Čtveřice zástupců střední třídy

LG Joy, LG Leon, LG Manga a LG Spirit. Novinky představené minulý týden, jejichž společným jmenovatelem je Android 5.0 Lollipop, nebo třeba náhled zmeškaných událostí Glance View. První dvojice telefonů je rovná jako pravítko, druhá dvojice potom lehce prohnutá, ovšem opravdu jen lehce, nikoliv tak, jako LG G Flex 2. Prodávat se budou 3G i LTE varianty celé čtveřice, přičemž LTE varianty budou mít kovová záda.

Klepněte pro větší obrázek
Čtveřice nových LG běžící na Androidu 5.0 Lollipop. Detaily ke každému z jednotlivých modelům naleznete v původním článku níže.

Chytré hodinky s i bez LTE

Ani LG nezůstává pozadu s updatováním a představováním svých nositelností. I dvojice hodinek, o kterých se mluvilo na tiskové konferenci, byla představena ještě před samotným veletrhem. A jak se hodinky Watch Urbane liší od Watch Urbane LTE? Nasnadě je konektivita - druhé jmenované totiž nabídnou slot na SIM kartu, Bluetooth 4.0, GPS a překvapivě i LTE konektivitu. Urbane LTE proto nabídnou skoro dvojnásobnou kapacitu baterie - 700 mAh oproti 410 mAh u "obyčejných" Urbane. Posledním významným rozdílem, pokud nepočítáme cenu, je vzhled. Zatímco Watch Urbane vypadají jako opravdu luxusní hodinky, Watch Urbane LTE se silikonovým řemínkem budou cílit na aktivnější využívání.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
LG Watch Urbane vs. LG Watch Urbane LTE. Kromě na první pohled odlišného vzhledu a vyšší vybavenosti druhých jmenovaných je rozdíl také v platformách. Ty stylové běží na standardním Android Wear, zatímco ty druhé na vlastní platformě LG Wearable Platform. Detaily opět v samostatných článcích níže.
Váš názor Další článek: Huawei Watch: safír, kov, skvělý design a Android

Témata článku: LG, , , , , , , LG G Flex, LG G Flex 2, LG Joy, LG Leon, LG Spirit, Společný jmenovatel, Představení, Luxusní hodinky, Pře, Nový lg, První dvojice,