LG Wine Smart: chytré véčko pouze pro Jižní Koreu

LG na svém domovském trhu v Jižní Koreji uvedlo nový smartphone véčkové konstrukce. LG Wine Smart je chytrý telefon nižší střední třídy, který nabídne 3,5" displej s rozlišením 320 × 480 bodů a hlavně mechanickou klávesnici s numerickými tlačítky, směrovým křížem a spoustou funkčních kláves. Telefon pracuje s operačním systémem Android 4.4 KitKat.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zařízení pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2 GHz, osazen je 1 GB paměti RAM a 4GB vnitřní úložištěm s možností rozšíření o paměťovou microSD kartu. Smartphone je dobře vybaven po stránce konektivity, nechybí Wi-Fi, LTE, Bluetooth 4.0 a anténa pro příjem korejské digitální televize DMB. Baterie má kapacitu 1 700 mAh.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Nové LG Wine Smart se začne na jihokorejském trhu prodávat 26. září v černo-zlatém a bílo-zlatém provedení. S globálním nasazením se v případě tohoto modelu počítat příliš nedá.

Diskuze (10) Další článek: Tesco Mobile slaví 200 tisíc zákazníků a rozdává rok volání zdarma

Témata článku: LG, , , , , LG Wine Smart, Chytré véčko, Jih, Véčkové konstrukce, LG Win Smart, SMA, Globální nasazení, Chytré, Pro +, Win,