O2 nabídne rodinný tarif. Slibuje úsporu 35 % nákladů

  • Tři neomezené tarify s 9 GB a televize vyjde na dva tisíce
  • Čtvrtou SIM s 3 GB je možné dokoupit za ďábelských 666 Kč
  • Stejně jako Vodafone „tlačí“ O2 víc služeb za nižší jednotkovou cenu

Od 3. květena zařadí O2 do nabídky rodinný tarif, který kombinuje tři SIM (neomezené volání, neomezené SMS, mobilní internet) a televizi O2 TV (tarif M, 78 kanálů, možnost sledovat ve čtyřech mobilních zařízeních).

Základní varianta tarifu stojí 1 999 Kč a má datové limity 3 GB na jednu SIM kartu. Na 5 GB lze navýšit za 100 Kč na jednu SIM kartu. Připlatit můžete za více televizních kanálů, nebo za čtvrtou SIM podle následujícího klíče. Televizi bohužel není možné v balíčku nahradit pevným internetem.

  • neomezené volání, SMS a 1,5 GB dat za 499 Kč
  • neomezené volání, SMS a 3 GB dat za 666 Kč
  • neomezené volání, SMS a 5 GB dat za 766 Kč

Přidat si můžete také internet pro domácnost. Dostanete slevu 100 Kč, platí na všechny tarify (Optimal, Aktiv, Premium i Optimal Air).

 

Pozor, sledování televize přes mobilní síť požírá zhruba 250 MB za čtvrt hodiny

 

Tarify O2 Spolu mohou začít kdykoli využívat noví i současní zákazníci O2, aniž by museli čekat, až jim skončí závazek na aktuálním tarifu. Nabídka není určená pouze pro rodiny, může ji využít kdokoli včetně drobných podnikatelů. Smlouva se podepisuje na dva roky.

Konkurence

Už nějaký ten pátek nabízí rodinný tarif i Vodafone. Ten nabízí 4 SIM s neomezeným voláním, SMS a 12 GB za 1 999 Kč. Nově si můžete pořídit i sdílených 42 GB dat za 2 499 Kč.

Komentář

Je jistě hezké, že lze „flatový tarif“ s 1,5 GB koupit za 499 Kč (normálně dnes stojí 749 Kč), ale musíte k tomu sehnat další tři lidi, přidat televizi a zaplatit dva tisíce. Jinými slovy nabídka nemíří do mainstreamu, ale na relativně úzkou skupinu uživatelů.

Operátor uvádí, že oproti běžné ceně ušetří poskládání služeb do balíčku zhruba 35 %. Sleva je kalkulována pro tarif Free CZ za 749 Kč s jednou automatickou obnovou 1,5GB datového balíčku za 149 Kč (celkem 898 Kč) a paušálu za televizi ve výši 399 Kč. Tři flatové tarify a televize tak stojí odděleně 3 093 Kč, v novém balíčku Spolu 1 999 Kč.

Diskuze (35) Další článek: Nový Computer radí, jak využít moderní technologie při cestování

Témata článku: , , , , , , Rodinný, Čtvrt hodiny, Flatový tarif, Slib, Rod, Náklad, Rodinný tarif, Pevný internet, Televizní kanál, Následující klíč, SLI, Tarif, Závazek, Smlouva