Objednejte si Huawei P10 a získejte příslušenství v hodnotě 3 000 Kč

Oblíbený výrobce představil svou novou vlajkovou loď Huawei P10 a vy si můžete prémiový smartphone předobjednat již nyní: výhodně s příslušenstvím zdarma.

Nově představený Huawei P10 opět vylepšuje recept, který stál za mimořádným úspěchem modelu Huawei P9. Vlajková loď oblíbeného výrobce v luxusním balení nabízí nejsympatičtější kombinaci velikosti a funkcí při skvělé ceně, ke které Mobil Pohotovost u předobjednávek přidá i sadu příslušenství zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

Huawei P10 je vybaven 5,1“ palcovým displejem s Full HD rozlišením (1080 x 1920), který je krytý Gorilla Glass 5, ochranným sklem o 80 % tvrdším než předchozí generace.

Na přední straně najdete 8 MPx fotoaparát, který má nově certifikaci Leica. To nejlepší je ale vzadu: Leica Dual-Camera 2.0 s dvěma čočkami, duálním LED, optickou stabilizací a parádním bokeh efektem, tedy úpravou hloubky ostrosti, díky které portréty dostanou zcela nový rozměr. Pokud hledáte smartphone na focení, Huawei P10 je extra třída.

Při fotografování se přitom nemusíte ohlížet na výdrž baterie: kapacitu 3200 mAh jen tak nevyplýtváte. A kdyby, díky Supernabíječce a nejmodernějšímu USB-C konektoru přístroj nabijete mnohem rychleji. S Huawei navíc nepřicházíte o 3,5 mm konektor na sluchátka.

Pod mimořádně kvalitně zpracovaným tělem Huawei P10, ze kterého nevystupují žádné čočky, se skrývá osmijádrový procesor Kirin 960, složený ze 4 jáder Cortex A73 2.4GHz a 4 jáder Cortex A53 1.8GHz. Ta pracují s 4 GB RAM. Grafická karta je také osmijádrová. Pro uživatele je k dispozici 64 GB paměti a možnost vložit 2 SIM karty (místo druhé SIM karty je možné vložit microSD kartu).

Samozřejmostí je nejnovější systém Android, tedy verze 7.0, u Huawei zabalený do nadstavby EMUI ve verzi 5.1.

Huawei ví, že jeho zákazníci jsou individualisté, a proto si můžete P10 pořídit v několika barvách: Graphite Black (černý), Mystic Silver (stříbrná) a Prestige Gold (zlatá).

Klepněte pro větší obrázek

Huawei P10 se v ČR začíná prodávat 31. března a vy si jej již nyní můžete předobjednat za 15 990 Kč. Mobil Pohotovost vám navíc dá zdarma Accessories Giftbox, balíček 5 položek příslušenství v hodnotě 3 000 Kč: selfie tyč s trojnožkou, powerbanku, nabíječku do auta, USB-C redukci a USB-C kabel.

K telefonu Huawei P10 získáte navíc 1 200 Kč šek, který vám bude proplacen při výkupu vašeho starého telefonu. Předobjednávka na webu www.mp.cz je hotová za pár vteřin a telefon si můžete nechat poslat poštou nebo si jej vyzvednout na jedné z 12 prodejen.

Klepněte pro větší obrázek

Zájem o Huawei P10 je enormní, opět to bude bestseller, nenechejte tak nákup na poslední chvíli a předobjednejtesi jej na Mobil Pohotovosti už dnes a zajistěte si nejlepší podmínky a příslušenství zdarma.

Další článek: Samsung ukázal nejlepší bezplatná a placená schémata za rok 2016