Samsung Galaxy Note 3: nekompromisní zápisník [video]

Obrovský výkon, vylepšený stylus a záda, která imitují kůži. Takový je Samsung Galaxy Note 3, nejnovější generace zápisníku se stylusem.

Na veletrhu IFA začátkem září jsme si poprvé mohli prohlédnout Samsung Galaxy Note 3, špičkový tabletofon se stylusem. Pouhé tři týdny od premiéry jde novinka do prodeje a my ji začínáme testovat. Note 3 je všestranně koncipované zařízení, které plně zastoupí tablet i smartphone. Tradičním příslušenstvím Notů je potom speciální stylus, pomocí kterého ovládáte celý tabletofon a můžete využít nejrůznějších gest a funkcí. Ty Samsung u třetího Notu opět vylepšil, takže práce se stylusem získává na efektivnosti.

V posledním roce se často objevovaly výhrady k designu smartphonů Samsungu, výrobce byl kritizován za stále stejné plastové provedení. Galaxy Note 3 přináší inovaci v podobě zadního krytu, který imituje kůži. Ve finále jde opět o plast, ale upravený tak, že telefon působí elegantně a povrch je příjemný na omak. Po stránce výbavy je nová vlajková loď Samsungu tradičně nekompromisní. Galaxy Note 3 se na českém trhu začne prodávat ve středu 25. září za 19 tisíc korun.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Samsung Galaxy Note 3
rozměry a hmotnost: 151 × 79 × 8,3 mm, 168 g
displej: 5,7", kapacitní Super AMOLED, 1 080 × 1 920, 386 PPI
sítě: GSM, 3G, LTE (150|50 Mb/s)
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 5, Bluetooth 4, GPS
paměť: 32 GB, microSDHC (32 GB), RAM: 3 GB, baterie: 3 200 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon 801 (4× Krait 400, 2 GHz, 28nm)
operační systém: Google Android 4.3 (Jelly Bean)
fotoaparát: 13MPx, video (3 840 × 2 160), autofocus, blesk
38 %
vybavenost
cena: už se neprodává

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (24) Další článek: BlackBerry prohloubilo ztrátu a propustí 4 500 lidí

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsun, Galax Note, Zápis, Galaxy note, Sam, Efektivnost, Zápisník, GAL, Špičkový tablet, Note,