Samsung za pár hodin představí Galaxy TabPRO S s Windows 10

Samsung se doposud ve svých tabletech vyhýbal operačnímu systému Windows „jako čert kříži“. Změna však nastane již zřejmě za pár hodin, kdy jihokorejci na své tiskové konferenci v Las Vegas představí nový tablet Galaxy TabPRO S, ve kterém poběží operační systém Windows 10.

Klepněte pro větší obrázek
První rendery Samsungu Galaxy TabPRO S

Na internetu se již objevily první rendery, které dávají představu, o jaké zařízení se bude jednat. Tablet bude mít 12" displej, zřejmě s rozlišením 2 560 × 1 600 pix, na zádech nebude chybět fotoaparát a v těle by mělo být přítomno i pero S Pen. Mezi doplňkové příslušenství má patřit QWERTY klávesnice, zřejmě se bude jednat o flipové pouzdro, které bude mít klávesnici na vnitřní straně. Tablet by měl být postaven na 13nm procesoru Intel Core M a na 4GB RAM.

Uvedené informace jsou ale zatím pouze spekulace, finální specifikace budou s největší pravděpodobností zveřejněny na večerní tiskové konferenci Samsungu. Začíná ve 23:00 hod našeho času, živý stream bude dostupný na blogu Samsungu.

Via Twitter

Diskuze (2) Další článek: „ČTÚ nerozhoduje, stojí nás to miliony“, tvrdí O2

Témata článku: Samsung, , , GAL, Pár hodin, Sam, Hod, Galaxy Tab S, Tab, Pár, Pře, Samsun, Finální specifikace, První rendery, Windows!, Wind, Tab S, Klávesnice QWERTY, , Win