SamsungApps tipy: i špičkové hry mohou být zdarma

Šaty dělají člověka a aplikační výbava zase smartphone. Přinášíme tipy na zajímavé hry pro Android a Badu z portálu SamsungApps.

Aplikační portál SamsungApps již na českém trhu funguje několik let, stahovat z něj můžete freewarové i placené aplikace pro Android a pro Badu. Zatímco u první zmiňované platformy se jedná o doplňkový prémiový obsah (primárním zdrojem aplikací je Android Market), u druhého systému se jedná o hlavní zdroj softwaru. V dnešním pilotním díle se zavděčíme oběma stranám.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

Adventura pro majitele přístroje Wave III vás zavede po stopách stejnojmenného filmového zpracování. Hrát a překonávat nástrahy můžete za Tintina, Snowyho nebo kapitána Haddocka. V 3D prostředí s kvalitními texturami si můžete užít spoustu zábavy. Na vývoji hry se podílel herní gigant Gameloft a je pro vás k dispozici zdarma! Ke stažení využijte přímý odkaz, nebo přiložený QR kód (ten načtete např. aplikací Quick QR Reader). Webová stránka vám pak otevře Kies, ve kterém si můžete aplikaci po připojení Wavu III nainstalovat do telefonu. Tintin asi nadchne spíše mladší publikum, pro fanoušky příběhu bude jistě zajímavým zpestřením.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
 
  • Vývojář: Gameloft
  • Platforma: Bada
  • Lokalizace: ENG, FRA, GER, ITA, JAP, KOR, POR, RUS, CHN, SPA 
  • Podporované přístroje: Wave III
  • Cena: zdarma
  • Velikost: 665,96 MB (vložená paměťová karta je nutností)

    Klepněte pro větší obrázek  

Dead Space

V podobě osamoceného vesmírného jezdce plníte úkoly, které se k vám dostávají hlasovými povely. Když nevíte kudy kam, navede vás jednoduchý navigační systém. Pohyb po vesmírné lodi ve 3D prostředí zajišťují dva palce, levý slouží pro pohyb, pravým se otáčíte a nakláníte na strany. Dvojitým tapnutím pak reagujete na objekty. Dead Space je ke stažení v aplikaci Samsung Apps na vašem Samsungu s Androidem. Mezi podporovanými zařízeními najdeme Galaxy S, Galaxy S II i Galaxy W. Instalační balíček je malý, dejte si ale pozor, protože hra si po instalaci potřebuje stáhnout ještě 140 MB dat. Určitě doporučuji zapnout Wi-Fi, protože jsem oněch 140 MB musel stahovat na několikrát. Pokud jste fanoušky one-man akčních sci-fi her, určitě budete potěšeni. Ještě když dodám, že je hra k dispozici volně ke stažení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
 

 

  • Vývojář: Electronics Arts Swiss Sarl
  • Platforma: Android
  • Lokalizace: ENG, FRA, GER, ITA, KOR, SPA 
  • Podporované přístroje: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy W
  • Cena: zdarma
  • Velikost: 2,61MB + 140 MB dodatečných dat
Klepněte pro větší obrázek 


Chtěli by jste do budoucna více rozsáhlejších testů a doporučení her a aplikací z portálu SamsungApps? Podělte se o váš názor v diskusi pod článkem.  

Diskuze (16) Další článek: Letos se má dařit levným smartphonům, data budou dražší

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy W, Tintin, Prémiový obsah, Unicorn, Přímý odkaz, Adventura, Samsun, Sam, SamsungApps, Tip, Žďár,