T-Mobile představil nové datové balíčky pro Twist

K tomu si přidejte trio balíčků obsahující data i neomezené volání. Dat je ale poskrovnu a jakmile přetáhnete, T-Mobile vám zatne tipec.

T-Mobile včera představil nové datové balíčky pro předplacené karty Twist. Je jich celkem pět a tak říká, že si z nich vybere každý, ale pravda je spíš taková, že si vybere každý nenáročný uživatel. Na LTE síti je zkrátka pár desítek megabajtů jako taková „jednohubka“. Pokud přijmeme tezi, že právě nenároční jsou zákazníci s předplacenou kartou, tak by to snad nemuselo tolik vadit, každopádně ceny jsou poměrně vysoko. Dva z pěti nově představených balíčků zahrnují neomezený přístup na sociální sítě, samozřejmě krom obsahu, který se nachází mimo ně:

  • Internet na týden+ s datovým limitem 50 MB za 99 Kč/týdně
  • Internet na měsíc+ s limitem 500 MB za 399 Kč/měsíčně
  • starší balíčky Internet na týden a Internet na měsíc zůstávají zachovány beze změny

Krom obligátního Facebooku a Twitteru jsou v rámci neomezeného přístupu zahrnuty ještě Badoo, Foursquare, GameKit, Google+, Hyves, Imgur, Instagram, LinkedIn, Meebo, MySpace, ooVoo, Pinterest, Poco, Regram, Secondlife, Snapchat, Tumblr, VChat a Vine. Tedy prakticky na cokoli si vzpomenete.

U těchto dvou nových balíčků se z datového limitu odečítá vše včetně dat, která tečou ze sociálních sítí. Po vyčerpání limitu může zákazník dál chodit na sociální sítě plnou rychlostí, ale ostatní provoz bude výrazně zpomalen. Jinak řečeno, T-Mobile data nezablokuje, akorát bude vše krom výše jmenovaných sociálních sítí šíleně pomalé.

Trio balíčků a tři ošklivá slova Fair User Policy

Dále operátor včera zařadil do nabídky trojici týdenních balíčků, které obsahují (ne)omezené volání i data. Balíčky neobsahují žádné SMS, ale na právě na „kecálky typu Messenger, WhatsApp či Viber vám vystačí datový příděl. Detail balíčků najdete v tabulce níže:

Balíček (na týden) Pohromadě MINI Pohromadě STANDARD Pohromadě MAX
Volání neomezeně do T-Mobilu mezi 19-7 hod. neomezeně do T-Mobilu neomezeně do všech sítí v ČR
Data 25 MB 40 MB 100 MB
SMS - - neomezeně do všech sítí v ČR
Cena 49 Kč 99 Kč 249 Kč

Balíčky lze objednat pomocí bezplatné SMS, samoobsluhy Můj T-Mobile a některé z nich i pomocí úvodní stránky pro využití dat. Info najdete také na webu operátora.

A teď pozor. U tří výše uvedených balíčků „vše pohromadě“ vám operátor po dosažení FUPu data úplně stopne. Pokud budete chtít surfovat dál, musíte si připlatit.

Diskuze (34) Další článek: Vodafone zastavil úbytek zákazníků. Volá s ním o 100 tisíc lidí víc

Témata článku: , , , , , , , , Nenáročný uživatel, Mobil, Jednohubka, MOBI, T - Mobil, T Mobil, Facebook a Twitter, Badoo, Pinterest, Bali, User Policy, Nov, Pro +, Fair Use Policy, Ostatní provoz, Pře