Týden mobilně 139: hodinky a tablet budoucnosti

Na ruce můžete nosit nejen čas, ale také číst zprávy, e-maily nebo poslouchat hudbu. Jakým směrem se budou ubírat tablety Microsoftu?

Firma Sony (dříve i s Ericssonem) není ve výrobě mobilního příslušenství žádným nováčkem. Dnes si předvedeme chytré hodinky Sony SmartWatch, které spolupracují s androidovými smartphony. Přečtete si na nich zprávy, zkontrolujete statusy na Facebooku nebo můžete ovládat hudební přehrávač v mobilu.

Samsung Series 7 Slate není úplně nejnovější zařízení. Přesto se prodává stále za astronomickou cenu a Microsoftu aktuálně slouží jako referenční tablet k nasazení Windows 8. Dá se tedy říct, že jde vlastně o předchůdce designové novinky Surface. A právě tento Samsung nám ukáže dnešní host Kuba Čížek.

Na závěr se budeme věnovat oblíbenému tématu aukce kmitočtů. Podmínky aukce jsou zkompletovány, ale příliš transparentně rozhodně nepůsobí. Trochu podivný status v nich mají naši stávající tři operátoři. Podrobně se problematice věnuje tento článek, v debatě okomentujeme jen ty největší podivnosti.

  • 01:05 – chytré hodinky Sony Smartwatch
  • 12:28 – ukázka Windows tabletu Samsung Slate Series 7
  • 19:44 – podivnosti v podmínkách aukce kmitočtů

 

Diskuze (22) Další článek: Začíná se prodávat kladivo na Lumie: Samsung Omnia M

Témata článku: , , , Microsoft Surface, Microsoft Surface 64GB Wi-Fi, Týden, Hod, T Mobil, Nejnovější zařízení, Tab, MOBI, T - Mobil, Mobil, Budoucnost, Kuba Čížek