Vodafone opět zaktualizuje systémy. Tentokrát přes státní svátky

Vodafone po zhruba dvou měsících provede další aktualizaci zákaznických systémů. Update, který má sloužit jako příprava na brzké uvedení nové služby, si vyžádá odstávku některých služeb, např. internetové samoobsluhy nebo některých způsobů dobíjení kreditu. Odstávka začne ve státní svátek v úterý 5. července v 19:00 a potrvá do středy 6. července do odpoledních hodin.

 

Plánovaná odstávka se týká systémů internetové samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone, hlasové a SMS samoobsluhy, systémových nástrojů operátorů na call centrech a prodejců na pobočkách. Na fungování sítě nebudou mít odstávky žádný vliv, půjde normálně telefonovat, posílat SMS i využívat data. Omezena bude pouze část služeb v zákaznických systémech, například aktivace nových produktů nebo dostupnost vyúčtování. Operátor proto doporučuje stihnout veškeré změny v nastavení a aktivacích nových služeb do úterní 19. hodiny.

Během aktualizace bude možné na lince 800 77 00 77 blokovat ztracené nebo odcizené SIM karty. Naopak dobíjení předplacených karet přes kupóny a online v internetové obsluze Můj Vodafone nebo na webových stránkách Vodafonu nebude možné. Ostatní dobíjení přes bankomat, terminály Sazky, nebo internetové bankovnictví bude funkční. Prodej přes Vodafone eShop bude funkční, objednávky budou ale realizovány až po ukončení aktualizace systémů. Bez omezení provozu zůstanou také služby Vodafone parku.

Diskuze (3) Další článek: Šifrování Androidu má slabiny. Prolomit nelze, ale obejít ano

Témata článku: , Zak, Státní svátek, Stát, Systém, Voda, System, Pře, Plánovaná odstávka, Brzké uvedení, Zákaznický systém,