Další zabiják? Elephone P9000 Edge bude proklatě levný

Skvělá výbava v čele s 2K displejem, duální fotoaparát a plná podpora „českého LTE“ a cena startující snad už kolem 7 tisíc korun!

Elephone P9000 a jeho odlehčená Lite verze jsou u nás už dávno v prodeji, ale o nejvyšší verzi Edge výrobce od jeho letmého představení mlčel. Nyní se na oficiálním fóru Elephonu konečně objevily první fotografie a bližší informace o výbavě a ceně. A opravdu je na co se těšit.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Displej není tak zahnutý jako u Samsungu. Zřejmě protože mu displej nedodali korejci, ale japonské JDI. Zaujme i duální fotoaparát.

Chystaný model má přijít na trh s daleko lepší výbavou než výrobce tvrdil začátkem roku. Displej dostane úhlopříčku 5,7" při 2K rozlišení. Bude navíc i mírně zahnutý, ovšem o jeho výrobu se nepostará Samsung, ale japonské JDI. Výrazný posun nastane i stran výkonu. Počítat můžeme s desetijádrovým procesorem MediaTek Helio X25. Kromě dříve zmiňované konfigurace se 4 GB RAM a 32 GB vnitřní paměti přijde i verze se 6 GB operační paměti a 128GB úložištěm.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Smartphone je stejně jako ostatní modely kovový. Najdeme zde však pro androidí telefony vzácně používaný fyzický přepínač hlasitého/tichého režimu.

Díky vestavěnému reproduktoru s technologií od ACC by měl údajně podávat zvuk srovnatelný s novými iPhony či Samsungem Galaxy S7. Z fotky vidíme, že po vzoru jiných značek Elephone vsadí i na duální hlavní fotoaparát. Příjemnou vychytávkou bude i fyzický přepínač tichého/hlasitého režimu.

Nejzajímavější je však informace o ceně. Výrobce sice stále nic nepotvrdil, ale podle informací z jeho fóra by měla nejnižší konfigurace se 4 GB RAM startovat už na 250 USD. V Česku by se tak prodejní cena mohla pohybovat kolem 7 500 Kč, což je u telefonu s plnou podporou LTE velmi zajímavá nabídka! Moudřejší však budeme až po oficiálním představení.

Zdroj: Elephone (fórum) , via Gizmochina

Diskuze (70) Další článek: Facebook: „lajky“ můžete rozdávat už i ve virtuální realitě

Témata článku: Elephone, , , , , Elephone P9000, Huawei P9, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Pro +, Ostatní modely, Desetijádrovým procesor, Zajímavá nabídka, Edge +, Zabiják, Chystaný model, Výrazný posun