Fenomenální Prisma funguje rychleji a bez internetu

Prisma, mobilní hit tohoto léta (hned po Pokémonech), který promění kde kterou banální fotku v dílo šmrncnuté Van Goghem. Dosud to fungovalo tak, že jste fotku poslali na servery, tam si s ní pohrály neuronové sítě a výsledek poslaly zpět do mobilu. To jednak trvá a také k tomu potřebujete připojení k internetu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zdroj: Instagram.com/prisma  

Stahujte Prismu pro...

V nové verzi funguje Prisma offline a rychleji. Zatím je k dispozici jen omezená sada filtrů, ale postupně se mají závislosti na internetu zbavit všechny. Aktualizace by se měla i na český App Store a Google Play dostat během dní či dokonce hodin, při psaní článku jsem stáhl ještě původní online verzi.

Pozitivní efekt integrace neuronové sítě přímo do smartphonu má pozitivní dopad i na firmu samotnou. Značně se tím uvolňuje serverová kapacita, tvůrci Prismy tedy slibují, že ji velmi brzy využijí na transformaci videa. A opravdu by s tím neměli otálet, protože se stejnou funkcí je předběhli už Rusové.

Diskuze (6) Další článek: Další ústupek mobilním surfařům. Před koncem měsíce lze aktivovat menší a levnější balíček

Témata článku: , , , , , Šmrnc, Fén, A/B, Pozitivní efekt, Van Gogh, Gogh, Mobilní hit, F +, Nový hit,