Honor Note 9: „skoro-tablet“ má dostat duální foťák a bezrámečkový displej

Honor Note 8 je velké zařízení na pomezí tabletu a phabletu, jež se prodává v Číně. Zřejmě tam nezůstalo úplně bez odezvy, protože podznačka čínského mobilního krále Huawei chystá jeho následovníka. Vypovídá o tom uniklá fotografie zveřejněná portálem Gizchina.com.

Celokovové zařízení větších rozměrů se s úhlopříčkou displeje opět vyšplhá přes 6 palců, přesnější rozměr ale zatím neznáme. Honor Note 9, jak se přerostlé zařízení má jmenovat, přinese duální fotoaparát známý z modelu Honor V9 (v Evropě uváděný jako Honor 8 Pro).

Klepněte pro větší obrázek
Očekávaná podoba phabletu Honor Note 9 (foto: Weibo, via Gizchina.com)

Honor se prý má pokusit o částečně bezrámečkový displej. Uvidíme, jestli omezí pouze boční okraje, nebo se provedením bude chtít přiblížit třístrannému bezrámečkovému řešení po vzoru Xiaomi Mi Mix. Zařízení má pohánět výkonný čipset Kirin 960 a chybět nebude ani čtečka otisků na zádech.

Diskuze (8) Další článek: HTC ještě neřeklo poslední slovo. Projekt Ocean s dotykovým rámem má přijít jako HTC U

Témata článku: Honor, , , , , , , , , DOS, Přerostlé zařízení, Gizchina, Displej, F +, Boční okraj, Uniklá fotografie, ? Displej, Tab, Honor note, Foťák, Velké zařízení, BGR, Gizmochina, A/B, Duální foťák,