Krásná Moto Z dostane obludné zadní kryty jako přídavné moduly

Lenovo nedávno představilo nové přírůstky do střední třídy smartphonů Moto G4. Firma ale plánuje odkoupenou značku Moto pořádně využít, a tak už se delší dobu spekuluje o nástupnickém modelu Moto X, který možná přijde s pozměněným názvem Moto Z už za dva týdny v rámci konference Lenovo Tech World v Kalifornii.

Klepněte pro větší obrázek
Moto Droid/Moto X (2016)/Moto Z

Známý redaktor portálu VentureBeat.com pohybující se v zákulisí mobilního byznysu Evan Blass zveřejnil na svém twitterovém účtu @evleaks podobu připravovaného modelu Moto Droid pro americký trh, který by se neměl od Moto Z příliš lišit. Smartphone má mít luxusní provedení se skleněnými zády a efektním pruhováním. Do očí kromě velkého objektivu bije ještě soustava pinů na spodní straně zad.

Klepněte pro větší obrázek
Krytové moduly MotoMods

A právě přes tyto kontakty se budou ke smartphonu připojovat rozšiřující moduly MotoMods. Jejich přesné funkce zatím neznáme, podle fotografie můžeme s jistotou usuzovat pouze na fotomodul s xenonovým bleskem. Co ale zarazí, je extrémně ošklivý design modulů, které pěkný vzhled Moto Droidu/Moto Z doslova pohřbí. Snad aspoň jejich užitek bude větší než u podobných, již existujících „krytovacích“ řešení.

Diskuze (13) Další článek: ZTE Axon 7: špičkový smartphone, který u nás nejspíš opět nebude

Témata článku: Lenovo, Motorola, , , , Lenovo Moto G4, Lenovo Moto G4 Play, Lenovo Moto G4 Plus, Lenovo Moto X Play, Lenovo Moto X Style, Lenovo Moto Z, Lenovo Moto Z Force, Lenovo Moto Z Play, Motorola Moto X, Motorola Moto X (2. generace), Jak, Pěkný vzhled, Xenonový blesk, Lenovo Tech World, Luxusní provedení, Zadní kryt, Tech world, DOS, Rozšiřující modul, Modul