LG vydalo aplikaci, která propojí jeho vlajkové smartphony s počítačem

Spojení mobilních zařízení s desktopem získává na stále větším významu. Výrobci se snaží zákazníkům poskytnout maximální efektivitu v použití, která by v ideálním případě měla vést ke zvýšení produktivity. Zatímco například Microsoft se svým Continuem využívá výkon smartphonu, LG na to jde obráceně.

Klepněte pro větší obrázek

Jihokorejská společnost vydala aplikaci VPInput, která spojí smartphone s notebookem nebo desktopem pomocí Bluetooth. Na počítači si pak po instalaci potřebného softwaru otevřete rozhraní, která zrcadlí prostředí telefonu. V nabídkách mobilu se pak můžete pohybovat pomocí myši a zadávat znaky z počítačové klávesnice.

Klepněte pro větší obrázek

Fungují jak všechny klasické klávesové zkratky, tak samozřejmě i rychlé kopírování nebo vkládání oběma směry. Aplikace je určena pouze pro tři nejvyšší smartphony LG G5, G4 a V10. Stáhnout ji můžete bezplatně z marketu Google Play. Podobné řešení nabízí například Samsung v rámci aplikace SideSync.

Diskuze (7) Další článek: Cozmo: Umělá inteligence jako roztomilý dětský robot

Témata článku: LG, , , , , , LG G5, LG G5 SE, SMA, SideSync, Kter, Pro +, Jihokorejská společnost, Beyond, Rychlé kopírování, Ideální případ, Počítač,