Microsoft Movie Creator beta - tvorba videa pro mobil i počítač

Nová aplikace Microsoft Movie Creator beta pro Windows Phone 8.1 a pro dotykové počítače s Windows 8.1 představuje moderní verzi starého Movie Makeru.

Klepněte pro větší obrázek

Slouží k jednoduchému propojení videí a fotek do automaticky sestříhaného videa s efekty a hudebním doprovodem. Možnosti úprav nejsou nějak zásadní, z videa si můžete vybrat časový úsek, který chcete použít, u fotky počáteční a koncové zvětšení a umístění snímku. Na časové ose pak přetahováním upravíte pořadí. Můžete ale také vše nechat na programu a jen si zvolit některé ze základních 26 témat případně si stáhnout několik dalších doplňkových.

Klepněte pro větší obrázek

Jednoduchostí ovládání se tady cílí především na mobilní telefony, ale i na počítači si takto můžete narychlo spíchnout nějaké hezké video z akce, kde stačí na hromadu naházet fotky a videa. Omezením je zatím nejvýše 25 fotek, videií a dalších objektů pro vytvoření videa.

Program je už nyní zdarma k dispozici ve Windows Store.

Zdroj: Microsoft

Diskuze (4) Další článek: Samsung vysvětluje odolnost modelu Galaxy Note Edge

Témata článku: Microsoft, , , , , Micro, Movie Creator, Tvorba, Počítač, TV +, Mic, Časový úsek, Mobil, Creator, Movie, Jednoduché propojení, Pro +, MOBI