Mobilní revoluce je tady! T-Mobile představil tarif s 10 GB za 499 Kč

  • T-Mobile sliboval velké věci a nezklamal
  • Tarif Mobil DATA se bude líbit hlavně internetové generaci
  • Nové je celé portfolio tarifů

T-Mobile právě představil novou generaci tarifů, které budou platit od 2. dubna. Jmenují se Mobil a jsou značené podle velikostí oblečení od S po XXL. Nejzajímavější je dvojice za 499 Kč, takže si můžete vybrat, jestli vás zajímá spíše neomezené volání, nebo preferujete pořádnou porci dat.

Mobil S má neomezené volání a 500 MB dat (ale za SMS se připlácí 1,50 Kč). Mobil DATA má sice minutu volání za drahých 3,50 Kč (a doplácí se i za SMS), zato však má 10 GB mobilních dat. Hádám, že právě tento tarif se bude líbit dnešní internetové generaci.

 

Po dosažení FUP limitu nastává konec. Už si nezasurfujete ani sníženou rychlostí

 

Operátor bude chtít vydělávat na příplatkovém volání a SMS, ale za 10 GB dat mu to mnozí odpustí. Data se nepřevádí do dalšího měsíce a 499 Kč je cena s dvouletým úvazkem. Jestli se vázat nechcete, připlatíte 150 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Chybí vám u tarifu volání, SMS nebo data? Můžete přikupovat za jednotkovou cenu, nebo celý balík.

Ale abychom jen nechválili, 499 Kč je zároveň cena za nejlevnější tarif v nabídce. To už se moc líbit nebude... Do dvou týdnů T-Mobile představí další dva tarify, které půjdou s cenou pod 499 Kč.

Pak je tu Mobile M s neomezeným voláním a 4 GB dat. Proti současným flatům (1,5 GB dat) je to tedy posun kupředu, ale také je o 50 Kč dražší. 

K novým tarifům bude sleva na telefon (tablet...) 1000 až 4000 Kč podle tarifu (viz galerie). Platí to ale jen pro tarify s úvazkem na dva roky. T-Mobile se chvástá, že voláni, SMS a data jsou v EU bez příplatku, ale to bude od 15. června tak nějak automatické. Buďme ale vděční za ty dva a půl měsíce náskoku. Dva nejvyšší tarify Mobil XL a Mobil XXL navíc obsahují i volné jednotky pro mezinárodní volání a SMS v rámci EU (Mobil XL 300 minut a 300 SMS, Mobil XXL pak 1 000 minut a 1 000 SMS).

Současně se spuštěním nové generace vyřadí T-Mobile z nabídky stávající tarify S námi. Již aktivované tarify S námi zůstávají v platnosti do konce smluvního období (pokud si neřeknete o změnu na nový tarif).

Diskuze (76) Další článek: Máte doma nejprodávanější smartphone? Vrchol žebříčku si rozdělily dvě značky

Témata článku: , , , , , , Mezinárodní volání, T Mobil, MOBI, Tarif, Pře, Dnešní internet, T - Mobil, Mobilní revoluce, Evropský průměr, Nejlevnější tarif, Nejvyšší tarif, Revoluce, Mobil XXL, Mobil