Nový Samsung Galaxy J3 (2017) na obzoru. Máme první snímky

I když jsme před nedávnem otestovali Samsung Galaxy J3 (2016), na obzoru se již objevuje nový model, který je plánovaný na příští rok. Nepřekvapí tedy jeho označení Galaxy J3 (2017), přičemž samotný model již byl certifikován čínským telekomunikačním úřadem TENAA, který při tomto aktu tradičně pořizuje i první fotografie a následně je veřejně zpřístupní na internetu.

Určitý posun ve vzhledu je vidět již na první pohled. Jihokorejci místo dřívějšího polykarbonátového těla vsadí na kovové šasi. Mezi povolenými zařízeními najdeme v současné době dvě varianty modelu J3 (2017), a obě mají 5" Super AMOLED displeje. Model SM-J3110 používá rozlišení 1 280 × 720 pix, model SM-J3119 pak vsází na Full HD rozlišení. Který z displejů Samsung na konec použije, je zatím velkou otázkou.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Toto je Samsung Galaxy J3 (2017)

Obě varianty jsou ale jinak postaveny na stejném hardwaru. Telefon bude poháněn čtyřjádrem o taktu 1,2 GHz s 2GB RAM. Hlavní 8Mpix snímač doplní 5Mpix kamerka pro selfie, baterie bude mít kapacitu 2 600 mAh. 16GB interní úložiště doplňuje podpora microSD karet (až 128 GB), v rámci konektivity samozřejmě nechybí ani LTE. Hmotnost telefonu zůstane oproti letošní generaci stejná (138 gramů), stejně jako většina rozměrů, jen tloušťka je nepatrně větší (8 mm).

Samsung Galaxy J3 (2017) se do prodeje dostane s Androidem 5.1.1, a soudě podle toho, že již známe specifikace i vzhled zařízení, neměli bychom na oficiální představení telefonu čekat už moc dlouho.

Via Phonearena

Diskuze (5) Další článek: Přes 70 % Čechů preferuje SMS. Na smartphonu surfuje třetina

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy J3 (2016), Nov, Obzor, Určitý posun, Galaxy J, Samsun, GAL, Sam, Agency, Nový samsung,