OnePlus 2: povedená „čína“ v akci [video]

Jestli se firmě OnePlus něco daří, tak je to obrovský mediální hluk. Ale jak se jim povedl Two? Byli jsme příjemně překvapení!

Two, 2, Dvojka, nebo také Trojka (protože one plus two equals three), říkejte tomu telefonu, jak chcete. Viděli jste jej na fotkách, ukázali jsme vám jeho Android Oxygen, srovnali jsme jeho foťák s LG G4 a teď jej uvidíte v akci.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Hned po premiéře telefon sklidil kritiku. „Zabiják vlajkových lodí roku 2016“, který v některých parametrech nedosáhne ani na vlajkové lodě roku 2015? Proč nemá NFC nebo bezdrátové nabíjení? Proč jen full HD rozlišení? Komu to vadí, už ani nemusí číst dál. Kdo pokračuje, má před sebou telefon, který kontrastuje s velkohubou kampaní. Přístroj samotný je prostý jakýchkoliv výstřelků, nahrazuje je pár užitečnými detaily, elegantní je už s plastovým krytem a myslím, že s bambusovými zády dojem povyskočí ještě o level výše.

Na konkurenci nechce Dvojka útočit pouze výbavou, ale i cenou. Problém je, že se zájemci znovu musí prát s pozvánkovým systémem, což znamená čekání a nejistotu. Pro nedočkavé je zde alternativa v podobě přeprodejců, kteří ovšem požadují podíl, a tak původní cena stoupá. Jak konkrétně si můžeme ukázat na e-shopu Beryko.cz, od kterého máme OP2 půjčený.

  • 16GB OnePlus 2: s pozvánkou 9 199 Kč, na Beryko.cz: 13 490 Kč
  • 64GB OnePlus 2: s pozvánkou 11 099 Kč, na Beryko.cz: 15 490 Kč

S příplatkem už cena tak atraktivně nevypadá, navíc se jedná o čínskou verzi telefonu, která neumí „česká“ LTE pásma. Zatím je to tedy nabídka spíše pro nedočkavce.

Diskuze (34) Další článek: Android nyní nabízí vývojářům snadnější rozpoznávání QR kódů a obrazu

Témata článku: Oneplus, , , , LG G4, LG G4 Stylus, LG G4c, LG G4s, OnePlus 2, One Plus, Čina, Cin