První MČR v mobilních hrách je na spadnutí. Zapojte se na poslední chvíli, nebo se zajděte podívat

Už od srpna víte o prvním Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Teď se rychle blíží vyvrcholení, pořadatel spouští nový web www.mcrmobil.cz a začíná prodávat vstupenky (www.mcrlistky.cz). Ty opravňují návštěvníka ke vstupu na celé brněnské výstaviště ve dnech 4. - 6. listopadu. 2016. Vedle veletrhu IN-JOY (jehož je MČR součástí) to znamená volný vstup na veletrhy Sportlife a Dance life.

Pouze v předprodeji jsou k dispozici VIP lístky s balíčkem odměn a výhod v herním pavilonu C. Jednodenní vstupenka na celé výstaviště stojí 130 Kč, třídenní 300 Kč. Jednodenní VIP lístek 300 Kč a třídenní VIP 500 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Na Vodafone MČR v mobilních hrách 2016 postoupí 32 nejlepších hráčů v Clash Royale (Android / Apple iOS) a šest týmů z Vainglory (Android / Apple iOS). Zatím můžeme za favority označit hráče eSuby. Ta nedávno angažovala aktuálně vedoucí dvojici kvalifikace Clash Royale a její tým ve Vainglory momentálně drží druhou pozici v championship divizi, a to jen s minimálním odstupem na vedoucí celek. V případě, že byste se chtěli ještě rychle zapojit do online bojů a probojovat se na MČR 2016 nebo si pouze chcete porovnat své schopnosti s ostatními, navštivte www.mcrmobil.cz.

Klepněte pro větší obrázek
Clash Royale je duelová hra kombinující celou řadu zábavných prvků. Výhodou je délka jednotlivých her, kdy během pár minut zažijete tunu zábavy!
Klepněte pro větší obrázek
Vainglory je kooperativní hra, jež se hraje v týmech 3 proti 3 a aktuálně je nejpopulárnější MOBA („multiplayer-online-battle-arena“) hrou na mobilních telefonech.
Diskuze (11) Další článek: Náctiletí dávají přednost Snapchatu před Facebookem. Může pro Zuckerberga znamenat problém?

Témata článku: , , , Moba, Volný vstup, Lístek, Pavilon, Clash, Pořadatel, Brněnské výstaviště, MOBI, Kvalifikace, Vainglory, MČR, Hrách, Mobil, Game, Supercell, Clash royal, Spadnutí